Antena 3 CNN Actualitate UPDATE. Trenul blocat în judeţul Caraş-Severin a plecat după 6 ore de aşteptare

UPDATE. Trenul blocat în judeţul Caraş-Severin a plecat după 6 ore de aşteptare

UPDATE. Trenul blocat în judeţul Caraş-Severin a plecat după 6 ore de aşteptare
Sursa foto: Foto: Mediafax
24 Aug 2014   •   09:15
UPDATE - Trenul cu 300 de pasageri, care a rămas blocat toată noaptea intr-o zonă muntoasă din judeţul Caraş Severin, a plecat, după şase ore de aşteptare. Din cauza furtunii, pe calea ferată au căzut pietre şi trunchiuri de copaci. 
 
Vremea rea a oprit trenul de mai multe ori. Copaci şi pietre au căzut peste calea ferată şi chiar peste locomotivă. Oamenii au fost cuprinşi de disperare după ce au stat 4 ore în trenul oprit.
 
Doi angajaţi ai CFR au mers înaintea locomotivei drujbele, pentru a îndepărta copacii căzuţi pe calea ferată, însă în zadar. Trenul a mai mers doar 200 de metri şi s-a oprit din nou. 
 

---
 
Peste 300 de persoane sunt blocate într-o regiune muntoasă din județul Caraș-Severin, într-un tren. Trenul nu poate înainta din cauza copacilor și bolovanilor căzuți pe calea ferată, în urma furtunilor puternice.
 
Vali Popovici, corespondent Antena 3, a explicat, că oamenii sunt blocați de ore bune și că în tren se mai află și un copil dependent de insulină.
 
"Peste 300 de oameni așteaptă de mai bine de șapte ore. A fost o furtună puternică aici, în zona Caraș-Severin. Oamenii au rămas și fără apă. Cel mai grav este faptul că este și un copil de 5 ani, dependent de insulină, care riscă să rămână fără tratament. Înțelegem că trenul s-a pus în mișcare acum jumătate de oră, din nou, după care iar s-a oprit."

De altfel, 30 de localități din județ au rămas fără curent electric.

Vali Popovici a explicat că se intervine chiar la acest moment

"Am înțeles că cei de la Enel s-au mobilizat și acum se lucrează. De dimineață erau chiar 45 de localități dar lista s-a mai redus pe parcurs."
 

×
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close