Antena 3 CNN Actualitate Ponta: Antonescu este candidatul USL la Preşedinţie. Alianţele cu PDL sunt interzise

Ponta: Antonescu este candidatul USL la Preşedinţie. Alianţele cu PDL sunt interzise

Ponta: Antonescu este candidatul USL la Preşedinţie. Alianţele cu PDL sunt interzise
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Ian 2014   •   12:26

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, luni, după şedinţa conducerii USL, că, potrivit hotărârilor Congreselor celor două formaţiuni, Crin Antonescu este candidatul Uniunii la prezidenţialele din 2014.

"În ceea ce priveşte protocolul de colaborare, în speranţa noastră uşor naivă de a mai opri discuţiile din media, precizăm că în baza hotărârii Congreselor, candidatul nostru la prezidenţiale este Crin Antonescu", a spus Ponta.

"La proiectele unde nu există consens, se intervine politic şi se ia o decizie", a mai afirmat Victor Ponta în conferinţa de presă susţinută alături de preşedintele PNL, care a subliniat că "alianţele cu PDL sunt interzise" în Uniune.

Cu privire la decizia PNL de a accepta colaborarea cu PDL în Ilfov, Victor Ponta a declarat că liderii USL se întâlnesc cu cei responsabili la nivel local pentru a rezolva problema.

Totodată, Ponta a declarat că nu a acceptat demisia Gabrielei Firea din PSD, chiar dacă aceasta a anunţat încă de joia trecută că rămâne senator independent şi renunţă la toate funcţiile din PSD.

Citeşte şi:

Crin Antonescu: Organizarea referendumului pentru Constituţie, odată cu europarlamentarele

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close