Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: O altă legătură Băsescu - Gazprom

Sinteza zilei: O altă legătură Băsescu - Gazprom

Sinteza zilei: O altă legătură Băsescu - Gazprom
19 Ian 2014   •   23:13

Mihai Gâdea a arătat, în ediţia de duminică a emisiunii "Sinteza Zilei", că respectiva casă de avocatură care a facilitat colaborarea Gazprom cu notariatul Ioanei Băsescu i-a reprezentat în instanţă, în repetate rânduri, pe membrii familiei prezidenţiale, dar şi pe Elena Udrea.

Casă de avocatură Tucă, Zbârcea & Asociaţii, reprezentantul legal al NIS Petrol în România, filială Gazprom, l-a reprezentat pe Traian Băsescu în procesul cu jurnalista pe care a jignit-o cu apelativul "ţigancă împuţită".

Elena Udrea a fost şi ea apărată de această casă de avocatură, Florentin Ţucă, managing partner al firmei fiind bun prieten cu fostul soţ al acesteia, Dorin Cocoş.

Potrivit unui raport al Curţii de Conturi, casa de avocatură a primit numeroase contracte cu statul, în urma cărora a încasat sute de milioane de euro.

O ieşire nervoasă, nedemnă de un preşedinte. S-a întâmplat joi seara, când Traian Băsescu a jignit, joi, Antena 3, refuzând să vadă dezvăluirile făcute de postul de televiziune, şi anume ancheta PDL-Gazprom-Ioana Băsescu.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close