Antena 3 CNN Politică Băsescu jigneşte Antena 3 şi refuză să vadă dovezile. "Pentru că minţiţi, fata mea nu a obţinut niciodată bani de la Gazprom"

Băsescu jigneşte Antena 3 şi refuză să vadă dovezile. "Pentru că minţiţi, fata mea nu a obţinut niciodată bani de la Gazprom"

Băsescu jigneşte Antena 3 şi refuză să vadă dovezile. "Pentru că minţiţi, fata mea nu a obţinut niciodată bani de la Gazprom"
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    16 Ian 2014   •   19:01

O ieşire nervoasă, nedemnă de un preşedinte. S-a întâmplat joi seara, când Traian Băsescu a jignit, joi, Antena 3, refuzând să vadă dezvăluirile făcute depostul de televiziune, şi anume ancheta PDL-Gazprom-Ioana Băsescu.

Reporterul Antenei 3 nici nu a apucat să-i adreseze întrebarea pe care dorea, că imediat după ce s-a prezentat şi spus că este de la Antena 3, şefului statului a şi venit cu replica: "postul de propangandă, dezinformare şi înşelare a românilor".

"Nu este un meci între mine şi dvs, eu am o întrebare la care sper să obţin un răspuns", i-a spus jurnalistul.

Întrebat cum a reacţionat când fiica sa l-a înştiinţat că lucrează pentru o subsidiară a Gazprom, afirmaţie pentru care Antena 3 are şi mărturii, dosare, preşedintele a răspuns:

"Minţiţi! Dle ziarist, pentru că minţiţi, fata mea nu a obţinut niciodată bani de la Gazprom. (...) Nu vă contrazic că Ioana poate avea legalizare de acte. Cum vă permiteţi să spuneţi că a luat bani de la Gazprom?"

Iată, în videoul de mai sus, întregul dialog dintre preşedintele Traian Băsescu şi jurnalistul Antenei 3.

O reţea de evazionişti cu puternice conexiuni politice şi protecţie la nivel înalt a profitat din plin de interesele în România ale unui gigant în petrol şi gaze naturale. A obţinut sume uriaşe din deschiderea uşilor pe teritoriul românesc. Partea leului din afacere a luat-o notarul Ioana Băsescu. Prin cabinetul său, au fost legalizate multe din tranzacţiile colosului în România.


×
Subiecte în articol: Antena 3 Ioana Basescu Gazprom
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close