Antena 3 CNN Actualitate Situaţia este CRITICĂ în toată ţara. Autorităţile sunt în ALERTĂ. Vezi ce drumuri sunt blocate

Situaţia este CRITICĂ în toată ţara. Autorităţile sunt în ALERTĂ. Vezi ce drumuri sunt blocate

Situaţia este CRITICĂ în toată ţara. Autorităţile sunt în ALERTĂ. Vezi ce drumuri sunt blocate
Sursa foto: Foto: Mediafax/ Costi Tudor
de O.P.    |    M.Z.    |    06 Feb 2012   •   10:00

Situatia este critica în toata tara. Autorităţile au instituit ieri codul portocaliu de viscol şi ninsori, avertizare care este valabilă până miercuri la ora 10.  În situaţiile de urgenţă  pentru pacientii la care nu se poate ajunge cu elicopterul, s-a luat decizia trimiterii unui număr de ambulanţe speciale către judeţele aflate sub avertizare.

Dacă aveţi imagini sau vă confruntaţi cu situaţii neplăcute din cauza zăpezilor, scrieţi-ne pe adresa de mail [email protected], sau pe pagina de Facebook Antena3România.


>VEZI AICI LISTA COMPLETA CU TRENURILE SI CURSELE AERIENE ANULATE

>VEZI AICI LISTA COMPLETA CU TOATE DRUMURILE INCHISE CIRCULATIEI

Update 11.55 - Toate şcolile din Bucureşti vor fi închise luni şi marţi, pentru degajarea căilor de acces acoperite cu zăpadă, a decis, luni, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Update 09.45 - Aproape 350 de localităţi din ţară sunt afectate de căderile de zăpadă şi viscol, potrivit celui mai recent bilanţ al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. "349 de localităţi sunt afectate de condiţiile meteo, dintre care 167 au întrerupte comunicaţiile rutiere sau feroviare, în 181 de localităţi sunt probleme la alimentarea cu energie electrică, iar 577 de reţele de electricitate sunt afectate în 15 judeţe", a declarat purtătorul de cuvânt al IGSU, Alin Maghiar.

UPDATE: 09.00 - Aeroportul din Iaşi a fost închis din cauza condiţiilor meteo.

UPDATE: 08:30: Circulaţia este închisă pe autostrada A2 Bucureşti-Feteşti, pe 43 de drumuri naţionale şi pe reţeaua de drumuri naţionale din judeţele Galaţi, Brăila, Ialomiţa, Vrancea, Buzău şi Călăraşi, iar pe unele tronsoane de drum este restricţionat traficul greu, potrivit ultimei situaţii anunţate de CNADNR.

UPDATE:  07.30 - 138 de localităţi din ţară au rămas fără curent după ce vântul puternic a rupt firele electrice.

UPDATE: 05: 35
; Stratul de zăpadă depăşeşte un metru pe alocuri în Neamţ şi nimeni n-a mai fost lăsat să iasă din Piatra Neamţ către Roman sau Iasi. Codul portocaliu şi viscolul au închis de aseară toate ieşirile din Galaţi: spre Vaslui,  spre Vrancea şi spre Brăila.  În Vrancea, toate drumurile naţionale sunt închise, iar poliţiştii nu lasă maşinile să iasă din judeţ. Şi în Vaslui au fost închise patru drumuri naţionale: este vorba despre 2F de la Vaslui la Bacău, de 15 D de la Negreşti spre Roman, DN11Acare face legătura de la Bărlad- Podul Turcului- Adjud şi DN24A de la Muregeni la Huşi

În Prahova nu sunt drumuri naţionale închise, dar pe toate se circulă cu restricţii. Pe DN 1 A, la Blejoi este de asemenea filtru al Poliţiei care nu lasă maşinile decât până la Vălenii de munte.

UPDATE: 05: 30 47 de drumuri naţionale şi Autostrada Bucureşti-Feteşti au fost inchise din cauza ninsorii viscolite.  Pe alte 8 drumuri naţionale au fost impuse restricţii şi se circulă cu viteze extrem de reduse pentru a evita derapajele sau accidentele rutiere.

UPDATE: 05:22: Aeroporturile sunt deschise dar toate cursele au întârzieri mai mari de 30 de minute. Două curse de pe Aeroportul din Iaşi au fost anulate.  Tot din cauza viscolului, 64 de trenuri nu au mai plecat din gară.

Click pe www.meteoplus.ro pentru a vedea ultimele informatii despre starea vremii.

=



×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close