Antena 3 CNN Actualitate Vicepreşedintele CJ Olt, acuzat că a ucis un om. Există acuzaţii de muşamalizare a cazului

Vicepreşedintele CJ Olt, acuzat că a ucis un om. Există acuzaţii de muşamalizare a cazului

Vicepreşedintele CJ Olt, acuzat că a ucis un om. Există acuzaţii de muşamalizare a cazului
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    23 Oct 2013   •   13:52
Scandal uriaş în judeţul Olt, unde procurorii verifică dacă se încearcă muşamalizarea unui accident în care vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Marius Oprescu, a ucis un căruţaş. 
 
Anchetatorii au suspiciuni că probele cu sângele victimei, recoltate după accident, au fost schimbate în spital. 
 
Un medic legist acuză presiuni în dosarul de omor al vicepreşedintelui CJ Olt
 
Marius Oprescu, de 35 ani, din municipiul Slatina, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Olt, a fost implicat, în noaptea de joi spre vineri, într-un accident de circulaţie soldat cu patru victime. Accidentul s-a produs pe Drumul Judeţean 677 în satul Criva. 
 
La un moment dat, şoferul a intrat în coliziune frontală cu partea din spate a unei căruţe nesemnalizate corespunzător, care circula în faţa sa. Bărbatul de etnie romă rănit în accident a murit la spital, după trei săptămâni. 

Presa locală a scris că şeful Poliţiei Olt, Cătălin Florescu, este prieten cu vicepreşedintele CJ Olt, Marius Oprescu.

În ziua accidentului, şeful CJ Olt se afla la volanul unei maşini de teren Toyota care aparţine CJ Olt. Din primele informaţii, Marius Oprescu se întorcea de la o petrecere, însă oficial, au spus reprezentanţii Consiliului Judeţean, Oprescu fusese să inspecteze o lucrare pe teren.
 
"Din accident, a rezultat rănirea conducătorului vehiculului cu tracţiune animală, transportat la Spitalul Judeţean Slatina, şi a trei pasageri în atelaj, R. Cristina, de 28 ani, R.C., de 13 ani, ambii din oraşul Balş, şi M. Luminiţa, de 24 ani, din oraşul Piatra Olt, care nu au necesitat internarea. Conducătorului auto şi conducătorului vehiculului M. Nini le-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei", se arată în comunicatul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.


 
 
 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close