Antena 3 CNN Show A murit Petrică Cercel. Manelistul era intubat, infectat cu coronavirus

A murit Petrică Cercel. Manelistul era intubat, infectat cu coronavirus

Manelistul Petrică Cercel a murit infectat cu coronavirus. Artistul era diagnosticat cu COVID, fiind intubat la un spital din Capitală, deși inițial a refuzat îngrijirile medicilor.

A murit Petrică Cercel. Manelistul era intubat, infectat cu coronavirus
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Sep 2021   •   15:40

Ionuț Cercel a anunțat că tatăl său, Petrică Cercel, este intubat la un spital din Capitală, după ce a fost confirmat pozitiv la SARS-CoV-2, încă de săptămâna trecută.

Starea de sănătate a manelistului era extrem de gravă și din păcate astăzi s-a stins din viață. 

”Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate… mai exact virusul acesta nenorocit COVID , dar prin rugăciunile noastre către Dumnezeu îl va vindeca” a scris Ionuț Cercel pe pagina sa de Facebook. 

Și colegii de breaslă s-au rugat pentru starea de sănătate a artistului.

Cu doar câteva ore înainte să se stingă din viață, bunul lui prieten, Adi de la Vâlcea, îi ruga pe toți cunoscuții să se roage pentru celebrul manelist.

Amendat că a cântat în pandemie la petreceri

O nuntă cu 66 de persoane, desfășurată în Pantelimon, a fost întreruptă de polițiștii ilfoveni. Lăutarii Ionuț, Florin și Petrică Cercel, Sorin Talent și Marinică Nămol au fost sancționați cu câte 500 de lei, în luna aprilie. 

Orașul Pantelimon a intrat în carantină, pentru  14 zile, începând din 20 martie. Carantina zonală s-a prelungit cu 14 zile din 3 aprilie şi din 17 aprilie, cu alte 7 zile.

×
Subiecte în articol: Petrică Cercel manelist
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close