Antena 3 CNN Show Babi Minune, filmat în timp ce bate și jefuiește un tânăr! Manelistul a fost reținut

Babi Minune, filmat în timp ce bate și jefuiește un tânăr! Manelistul a fost reținut

Manelistul Babi Minune a fost reținut pentru 24 de ore după ce a tâlhărit și a bătut un tânăr.

de Ana Ciuvică    |    16 Iun 2023   •   10:32

Babi Minune a fost surprins de camerele de supraveghere, pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei, foarte aproape de locuința lui, în timp ce îi lua telefonul bărbatului din mână.

Înainte de acest gest, Babi Minune poate fi observat în imagini cum îi cere tânărului, în nenumărate rânduri, telefonul. Acesta refuză să i-l dea, moment în care manelistul i-l smulge agresiv din mână și îl lovește cu putere.

Victima a făcut plângere la poliție, în urma căreia Babi Minune a fost reținut.

În acest moment, manelistul se află sub control judiciar și poliția continuă cercetările pentru tâlhărie calificată. 

”La data de 14 iunie  2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 19 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele unui bărbat, în vârstă de 26 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 30 mai 2023, Secția 19 Poliție a fost sesizată, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în urmă cu o zi, în jurul orei 22.30, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 5, un bărbat l-ar fi deposedat, prin violență, de telefonul mobil.

În urma cercetărilor investigativ-operative, bărbatul a fost depistat, la o adresă din Sectorul 5 și condus la audieri, în baza mandatului de aducere emis pe numele său.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, magistrații dispunând față de acesta măsura controlului judiciar. 

Cercetările sunt continuate de către Secția 19 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, se arată în comunicatul poliției. 

×
Subiecte în articol: Babi Minune manelist
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close