Antena 3 CNN Show Florin Salam, avere colosală! A recunoscut cât încasează la o cântare

Florin Salam, avere colosală! A recunoscut cât încasează la o cântare

Florin Salam a recunoscut că de-a lungul timpului a fost terorizat de membrii clanului Duduianu și că interlopii îi luau banii încasați după anumite cântări. 

Florin Salam, avere colosală! A recunoscut cât încasează la o cântare
de Gabriel Dano    |    08 Sep 2020   •   11:15

Ba mai mult, Salam a dezvăluit că Duduienii l-ar fi obligat să cânte gratis pentru ei la diverse evenimente, iar la final ar fi încasat toţi banii pentru prestaţia artistică.

Astfel, oamenii legii au aflat cât a ajuns să solicite manelistul pentru un eveniment în care poate cânta câteva ore sau chiar toată noaptea.

”Cred că am fost la cel puțin 10, 15 cântări pentru ei (n.r. – clanul Duduianu), unde nu am luat niciun ban, deși în mod normal tariful meu ar fi fost pentru aceste cântări 100.000, 150.000 de euro”, a spus manelistul în fața anchetatorilor, conform spynews.ro.

Florin Salam, în depresie

Sora manelistului a decis să meargă la poliție și să povestească cum liderii clanului Duduianu îl terorizează pe fratele ei și că astfel manelistul nu poate duce o viață normală. 

„Declar faptul că toate aceste presiuni, amenințări și telefoane l-au afectat pe fratele meu iar în acest moment are o stare mentală foarte proastă și este în depresie. Ioniță a încercat, de-a lungul timpului, să-l țină departe de toate aceste conflicte și i-a ascuns foarte multe dintre telefoanele și amenințările adresate lui. Fratele meu nu își poate duce un trai normal și este într-o permanentă stare de temere din cauza acestor indivizi. Dau această declarație fără știrea fratelui meu, deoarece știu că el nu ar fi fost de acord cu acest lucru”, a explicat Maria Petrache, conform Gândul.

×
Subiecte în articol: Florin Salam manelist euro
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close