Antena 3 CNN Show Irinel Columbeanu, din vila de la Izvorani, cu chirie într-un apartament cu două camere: ”Nu este o situație plăcută”

Irinel Columbeanu, din vila de la Izvorani, cu chirie într-un apartament cu două camere: ”Nu este o situație plăcută”

Dacă înainte conducea maşini de lux, care valorau peste jumătate de milion de euro, în prezent, fostul soţ al Monicăi Gabor, a ajuns să locuiască cu chirie într-un apartament cu două camere.

Irinel Columbeanu, din vila de la Izvorani, cu chirie într-un apartament cu două camere: ”Nu este o situație plăcută”
Sursa foto: click.ro
de Laura Dinu    |    29 Oct 2020   •   22:45

”Greutățile pe care viața le aruncă în calea oamenilor trebuie luate ca atare, efortul pentru a le depăși este cel care contează. Această perioadă reprezintă un test, pe care sper să îl trec cu bine.

Eu n-am pierdut nimic din ceea ce cred că este averea mea, căci totul se află înăuntrul meu și niciodată nu am pus accent pe acumularea de averi. Oricum nu plecăm cu ele după noi, în cel mai bun caz, rămân copiilor.

Casa din Izvorani și terenurile din Ilfov au fost executate silit

Bunurile pe care le-am pierdut, nu le-am pierdut, de fapt, ele m-au pierdut pe mine. Casa din Izvorani și terenurile din Ilfov au fost executate silit”, a povestit Irinel Columbeanu în cadrul unei emisiuni TV, potrivit spynews.ro.

”Nu mi-e dor de viața aia, a fost frumos și poate că va mai fi. Cel mai important este că nu mi-am pierdut speranța. Am mai avut perioade din astea, nu m-am născut în vile sau mașini scumpe, începuturile vieții mele au fost cam similare ca posibilități financiare. Cazul meu nu se mi se pare că este așa cenușă, nu este o situație plăcută, dar asta este”, a mai adăugat fostul milionar în euro.

×
Subiecte în articol: Irinel Columbeanu
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close