Antena 3 CNN Show Showbiz Andreea Berecleanu, poveste emoționantă despre una dintre cele mai importante persoane din viața ei. "O altă mare dragoste a mea" (FOTO)

Andreea Berecleanu, poveste emoționantă despre una dintre cele mai importante persoane din viața ei. "O altă mare dragoste a mea" (FOTO)

Andreea Berecleanu, poveste emoționantă despre una dintre cele mai importante persoane din viața ei. "O altă mare dragoste a mea" (FOTO)
Sursa foto: foto: Facebook
27 Noi 2017   •   21:53

Andreea Berecleanu este conștientă că timpul e foarte prețios și încearcă să profite de fiecare moment pe care îl mai are de petrecut alături de bunica ei, cea care i-a fost aproape la bine și la greu și a învățat-o multe din lucrurile pe care le știe.

Prezentatoarea tv a ieșit să ia prânzul în oraș cu bunica ei, prilej cu care au depănat amintiri și au povestit.

Andreea Berecleanu a pus mai apoi o serie de fotografii alături de bunica ei pe o rețea socială, însoțite de o descriere foarte emoționantă.

„O cunosc de 42 de ani. Avea 48 când m-am născut, acum are 90. Și avem tot timpul să povestim tot ce a făcut până când m-am născut. Toată tinerețea ei, amintiri, povești.

Bunica mea. O altă mare dragoste a mea. Am stat în fața a două farfurii, una în care urmă să vina varza ei călită, altă în care veneau gălbiorii mei cu mămăligă, am împărțit un păhărel de vișinată, o gură eu, o gură ea, și ne-am plimbat pe străzi.

La un moment dat, am intrat într-o curte de pe strada Paris, unde sunt cele mai frumoase aranjamente florale, pe jos, pe pereți, în vase, în grădină…

Și mi s-a părut că e insuficient timpul petrecut cu ea, asta cred mereu. Zboară prea repede orele. Pentru ea, e tot!”, a spus îndrăgita prezentatoare de știri.

×
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close