Antena 3 CNN Show Showbiz Drama neștiută a lui Florin Piersic

Drama neștiută a lui Florin Piersic

Drama neștiută a lui Florin Piersic
Sursa foto: Foto: Jurnalul
27 Mar 2017   •   09:19

Mărturisire emoționantă făcută de Florin Piersic. Actorul a recunoscut drama pe care a trăit-o în copilărie, după moartea surorii sale, Lucia.

„Am fost foarte legat de părinții mei. Au trăit o tragedie, pierderea surorii mele, Lucia Piersic. Tatăl meu era medic veterinar la Cernăuți. Eu aveam 6 ani. Sora mea a plecat cu colegii ei la cules de plante pe malul Prutului pentru soldații de pe front. Mama a condus-o și i-a spus să nu facă baie în Prut. Ajunși acolo, toți colegii s-au aruncat în Prut. Colega ei de bancă, Doina, a început să țipe, a luat-o un vârtej. Atunci soră mea, care era campioană la înot, avea 14 ani, a sărit după ea. Un evreu s-a aruncat după ele. A reușit să o salveze pe Doina, dar pe sora mea nu. Sora mea a fost găsită după 4 zile, în Basarabia, la 11 kilometri. Nu există o durere mai mare. În urmă acestei pierderi, părinții mei au încercat să facă spiritism că să vorbească cu ea. Parcă văd când au venit, li se scurgea apa pe față…”, a declarat Florin Piersic într-un interviu la radio. Totodată, actorul a recunoscut că nu a iubit pe nimeni mai mult ca mama sa.

„În viața mea, eu nu am iubit pe nimeni niciodată mai mult decât am iubit-o pe mama. Pentru ea, eram ceva de neimaginat. Când aveam succes, jucăm pe scene mari, mama mi-a spus că nu îi vine să creadă că eu sunt fiul ei. Mamă a mai trăit o altă tragedie când tatăl meu a fost arestat. S-a întors de la închisoare după 4 ani. Mamă mea a trimis pachete la toate închisorile din România că nu știa unde era închis. Noaptea țesea la un război mic pentru actori. De acolo își câștiga banii că să trimită pachete tatălui meu. Moștenesc de la mama mea felul ei de a se adresa oamenilor, de a vorbi”, a adăugat artistul.

 

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close