Antena 3 CNN Show Showbiz Este oficial! Brigitte și Ilie Năstase divorțează

Este oficial! Brigitte și Ilie Năstase divorțează

Este oficial! Brigitte și Ilie Năstase divorțează
12 Iul 2017   •   12:42

Este oficial! Brigitte a anunțat că a decis să divorțeze de Ilie Năstase.  Motivul? nu este faptul că fostul jucător de tenis a călcat strâmb, ci pentru că fosta sa soție, Amalia, ridică multe pretenții.

”Astazi, 12 iulie , anunt oficial divortul de Ilie. Nu pentru ca m-a inselat. Pentru ca m-am saturat de nesimtirile fostei sotii. De faptul ca non-stop isi foloseste copiii sa ii ceara lui Ilie tot felul de lucruri, de aceasta data, o masina noua. I-am dat un mini cooper, cu 30.000 km la bord, si a facut un scandal monstru. Vreau sa intelegeti faptul ca anul trecut sotul meu i-a mai dat acestei dudui 1.200.000 €, iar in fiecare an peste 300.000 €, in conditiile in care eu imi rupeam spatele cu bitum si tot felul de lucrari de santier pentru cativa banuti. Eu nu am primit NICIODATA de la Ilie vreo masina”, a anunţat Brigitte pe pagina de Facebook.

Tensiunile în cuplul Brigitte-Ilie Năstase dăinuiesc de luni bune, după ce Ilie Năstase a fost surprins în compania unei alte femei.

Ilie Năstase, la a patra căsătorie

Căsătoria lui Ilie Năstase cu Brigitte Sfăt este a patra pentru fostul jucător de tenis. Prima oară acesta a mers în fața altarului la vârsta de 26 de ani. Aleasa inimii sale a fost manechinul belgian Dominique Grazia. Din acest mariaj care s-a întins pe durata a zece ani a rezultat o fiică pe nume Natalie, care în prezent locuieşte în Franţa. Din păcate, mariajul cu Dominique s-a destrămat.

Ilie Năstase hotărăşte să-şi pună pirostriile a doua oară la vârsta de 40 de ani. În vara anului 1984, el se însoară cu actriţa Alexandra King. Căsnicia nu durează până la adânci bătrâneţe, dar cei doi înfiază doi copii în timpul mariajului: Nicholas şi Charlotte. În prezent, cei doi locuiesc cu mama lor, la New York.

La rând urmează modelul Amalia Teodosescu, cu care a fost dragoste la prima vedere în anul 1996. Acesteia, Ilie Năstase i-a oferit bilete la concertul marelui artist Sting şi s-au întâlnit la show. Ce a urmat a fost o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au căsătorit în anul 2004, la Paris. Din mariajul lor au rezultat doi copii: Alessia şi Emma Alexandra. Cei doi au anunţat că se despart în anul 2010.

Din anul 2010, el formează un cuplu cu Brigitte Sfăt, care are doi copii.

Cea mai cunoscută poveste de iubire cu o vedetă este cea dintre el şi reputata divă americană Diana Ross.

Cine este Brigitte Sfăt

Fost manechin de profesie, Brigitte a avut o viață extrem de tumultoasă. S-a măritat de tânără cu un bărbat extrem de bogat, Octavian Sfăt. Dar în 2002, la numai 25 de ani, proaspata mamă a unui băiețel, aceasta rămânea văduvă – și stăpâna unui adevărat imperiu financiar. O discotecă pentru 500 de persoane, un hotel în construcție, un restaurant elegant și două case, una la Arad, o alta la Timișoara. La scurt timp, Brigitte a apărut și în Playboy, pozând pentru un pictorial intitulat „Calvarul unei femei frumoase”. Pe urmă au început problemele.

„Eram naivă, nu știam mai nimic despre afaceri, a povestit fostul manechin. De aici mi s-au tras problemele. Am avut o altercație cu un gestionar care îmi datora o sumă imensă, un milion și jumătate de euro, a povestit Brigitte, precizând că alte persoane s-au oferit să-i recupereze banii, dar că în final a ajuns ea să facă pușcărie, acuzată fiind de tâlharie. Condamnare de trei ani și jumătate, din care a executat doi.

Când a ieșit, a ajuns în brațele unui alt bărbat. Ovidiu Torj. „Ne stiam dinainte de a intra eu în închisoare. Ovidiu a fost singurul care m-a susținut atunci, care m-a așteptat până am ieșit. S-au căsătorit. Dar, în ciuda faptului că a venit pe lume și fetița lor, mariajul a fost unul nefericit.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close