Antena 3 CNN Show Showbiz Jigniri de nesuportat pentru Mihaela Rădulescu! Vedeta desfiintata total: “De ce e atat de nesimtita?”

Jigniri de nesuportat pentru Mihaela Rădulescu! Vedeta desfiintata total: “De ce e atat de nesimtita?”

Jigniri de nesuportat pentru Mihaela Rădulescu! Vedeta desfiintata total: “De ce e atat de nesimtita?”
21 Mar 2017   •   16:28

Mihaela Radulescu a ajuns sa fie jignita grav pe pagina de Facebook a emisiunii pe care o prezinta. Fanii nu mai suporta atitudinea pe care o are aceasta fata de Andreea Marin. Multi dintre acestia o considera tupeista si nesimtita. 

"De ce Mihaela Rădulescu e atât de nesimţită cu Andreea Marin? Să o oprească cineva, e foarte deranjant./ Nu aş vrea să îmi spun părerea personală despre ea pentru că e total nefavorabilă. Nu mă refer la aspectul înspăimântător rezultat al bisturiului, ci la caracterul tupeist şi meschin al femeii. Eu nu pot să cred că datorită acestor "calităţi" se îmbunătăţeşte ratingul emisiunii./ Răduleasca nu are pic de talie. Şoldurile strâmbe... Burtă... Mâine iar pune pe net poze photoshopate în care îşi subţiază mijlocul şi ne povesteşte ce sportivă e ea, iar se laudă singură ce bine arată./ Nu am cunoscut o femeie mai josnică, fără educaţie, fără cultură ca şi Mihaela Rădulescu. Andreea marin a fost minunată în această seara elegantă o diva,nu mai vb de Mihaela ca fiind diva, este ofemeie uşoară, fără clasă fără categorie nu stiu de ce Protv o susţine şi o promovează. Acest concurs pierde din valoare cu o aşa prezentatoare’’, sunt doar câteva dintre mesajele primite.

 

×
Subiecte în articol: mihaela radulescu pro tv Andreea Marin tv show
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close