Antena 3 CNN Show Showbiz Luminiţa Anghel, implicată într-un nou scandal: „Este ultima dată când îl ajut”

Luminiţa Anghel, implicată într-un nou scandal: „Este ultima dată când îl ajut”

Luminiţa Anghel, implicată într-un nou scandal: „Este ultima dată când îl ajut”
Sursa foto: Foto: Facebook
28 Iun 2016   •   16:51

Din nou probleme pentru Luminiţa Anghel. De data aceasta, fiul său, David, se face vinovat pentru situaţia în care se află cântăreaţa. Interpreta s-a certat cu băiatul său adoptat, pe motiv că nu vrea să se întreţină singur, deşi are deja 20 de ani, dar şi că acesta o şantajează emoţional cu dezvăluiri în presa de scandal.

"Am crezut mult timp că este vorba despre o criză hormonală, o schimbare în corpul lui. Problemele au început în 2010. Părinţii altor tineri îmi spuneau că rebeliunea lui o să treacă pentru că el este acum adolescent. Aşteptările mele au fost mari. Am stat să se potolească. Eu am crescut copiii altora, am fost o mamă dedicată. Nu am venit să mă scuz în faţa nimănui şi nici să-mi fac o statuie. Marea mea durere a fost că am aşteptat recunoştinţă, nimic altceva. Nu voiam un pahar de apă la bătrâneţe. Acesta este al şaselea an când noi avem probleme. El nu a fugit de acasă, aşa cum s-a spus. În momentul în care a terminat liceul, am hotărât eu, în urma întâmplărilor nefericite petrecute între noi, să se mute cu chirie, într-un loc cu tot confortul. Să nu se înţeleagă că l-am dat afară. Era acest nonconformism la un program de familie. Era o oră la care trebuia să ajungă acasă. Şi eu am fost copilul unor părinţi şi nu mi-am permis să ridic tonul la ei, să îi jignesc, sa-mi închid telefonul şi să nu fiu de găsit", a povestit vedeta la Kanal D.

Luminiţa Anghel s-a plâns că, deşi i-a plătit o şcoală foarte scumpă, ca să înveţe o meserie, David nu s-a ţinut de job. "David este fiul meu. Nu regret nimic. Eu sunt mama lui. Eu ajut, dar până când? I-am închiriat a cincea garsonieră într-un singur an. Nici cu proprietarii nu se înţelege. Pleacă. Eu trebuie să vin să strâng în urma lui. Nu am venit la tv să-l fac de râs, să-l umilesc şi nici să mătur cu el pe jos. Mai am de crescut un copil şi mi se pare cinstit să am energie şi putere să mă întorc şi spre el. Vă anunţ public că este ultima dată când îl ajut", a mai spus artista.

 

×
Subiecte în articol: Luminita Anghel
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close