Antena 3 CNN Show Showbiz Mihaela Rădulescu, mesaj pentru iubitul ei, Felix: ”Sunt mândră să-ți fac...”

Mihaela Rădulescu, mesaj pentru iubitul ei, Felix: ”Sunt mândră să-ți fac...”

Mihaela Rădulescu, mesaj pentru iubitul ei, Felix: ”Sunt mândră să-ți fac...”
Sursa foto: Foto: Mihaela Radulescu Schwartzenberg/ Facebook
de M.Z.    |    20 Oct 2016   •   20:18

Mihaela Rădulescu i-a transmis un mesaj iubitului ei, Felix Baumgartner, la împlinirea a patru ani de la saltul de la 39.000 de metri altitudine, potrivit Libertatea.ro.

Vedeta nu ratează nici o ocazie să arate cât de mândră este de iubitul ei, așa că nu putea rata acest moment. ”Sunt mândră să-ți fac micul dejun și să-ți calc cămășile, eroul meu. M-aș bucura să găsiți timp să vedeți acest film realizat de BBC. Nu e doar despre Felix si saltul lui, ci despre drumul până la succes, până la împlinirea totală a unui vis, cu toate piedicile, greutățile și riscurile de pe parcurs…”, a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook.

În urmă cu patru ani, Felix Baumgartner a depăşit viteza sunetului în cădere liberă și a doborât astfel două recorduri mondiale. Austriacul Felix Baumgartner, care a realizat cu succes şi în premieră mondială saltul în cădere liberă din stratosferă, plonjând de la o altitudine record de 39.043 de metri deasupra statului american New Mexico, a depăşit viteza sunetului, stabilind un record mondial.

×
Subiecte în articol: felix baumgartner mihaela radulescu
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close