Antena 3 CNN Show Showbiz Noi informații despre starea de sănătate a lui Florin Piersic | Marelui actor i-au fost făcute analize suplimentare

Noi informații despre starea de sănătate a lui Florin Piersic | Marelui actor i-au fost făcute analize suplimentare

Avem noi informații despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Marelui actor internat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, la secția de cardiologie, i-au fost făcute analize suplimentare.

de Lorena Burlacu    |    02 Mai 2024   •   21:32

Sunt patru zile de când marele actor Florin Piersic este internat în spital, iar potrivit surselor Antena 3 CNN, medicii i-au mai făcut un set de analize.

Din fericire, medicii susțin că starea de sănătate a marelui actor se îmbunătățește vizibil, iar ultimele analize au ieșit mult mai bine comparativ cu cele de zilele trecute.

Deși se simte mult mai bine, Florin Piersic rămâne în continuare sub supravegherea specialiștilor de la Insitutul Inimii din Cluj, acolo unde a fost transferat în urmă cu două zile, de la Spitalul Militar din Capitală.

Reamintim faptul că marelui actor i s-a făcut rău la începutul acestei săptămâni, pe scenă, la finalul unui spectacol.

A fost dus de urgență la spital, iar acolo a fost diagnosticat cu o infecție la unul dintre genunchi.

Medicii de la Spitalul Militar din București au decis să-l transfere la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, pentru că exista riscul ca infecția se extindă la nivelul întregului organism, iar asta ar fi însemnat un pericol, pentru că marele actor are un stimulatorul cardiac.

”Având în vedere informațiile apărute în spațiul public și pentru clarificarea aspectelor în legătură cu asistența medicală acordată actorului Florin Piersic în spitalul nostru, vă comunicăm următoarele:

  • Actorul Florin Piersic nu a contactat nicio infecție nosocomială pe timpul internării în spitalul nostru;
  • Acesta a fost tratat pentru patologia complexă pentru care s-a adresat spitalului;
  • Actorul și familia acestuia au cerut să nu fie furnizate informații medicale și dorește păstrarea intimității.

Vă adresăm rugămintea de a respecta Legea privind drepturile pacientului, mai ales în ceea ce privește confidențialitatea datelor medicale”, au transmis reprezentanții Spitalului Militar din București.

Familia marelui actor a cerut reprezentanților medicali discreție în ceea ce privește starea de sănătate a lui Florin Piersic. 

Nu se cunosc detalii despre externarea acestuia și, implicit, dacă Florin Piersic va petrece Paștele în spital sau acasă, alături de cei dragi.

 

×
Parteneri
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie
x close