Antena 3 CNN Show Showbiz Mircea Bravo a devenit tătic de fetiță | "Seamănă mult cu mine, e foarte cuminte și tolerantă cu cei din jurul ei"

Mircea Bravo a devenit tătic de fetiță | "Seamănă mult cu mine, e foarte cuminte și tolerantă cu cei din jurul ei"

Mircea Bravo este în culmea fericirii. Celebrul vlogger a devenit tătic după ce soția sa a dus pe lume o fetiță, pe nume Mira.

Mircea Bravo a devenit tătic de fetiță | "Seamănă mult cu mine, e foarte cuminte și tolerantă cu cei din jurul ei"
Sursa foto: Instagram/ mirceabravo
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Feb 2024   •   21:45

La data de 21 februarie, Mircea Bravo a devenit tătic pentru prima dată. Mircea Bravo și soția lui au urat bun-venit primului lor copil, o fetiță sănătoasă și frumoasă, care se numește Mira.

Actorul și soția sa, Georgiana, sunt absolut copleșiți de iubire și emoție pentru noul membru al familiei. Mircea Bravo a dat de veste fanilor că a deveni tătic și a împărtășit o poză cu fetița pe rețelele de socializare. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"De ieri, eu și Georgiana suntem părinții acestei fetițe pe care o cheamă Mira. Seamănă mult cu mine, e foarte cuminte și tolerantă cu cei din jurul ei", acesta este mesajul transmis de Mircea Bravo, atunci când a dat vestea cea mare. 

Mircea Bravo și iubita lui, Georgiana, s-au căsătorit, pe 16 iunie 2022 în Cluj-Napoca, de unde e și cunoscutul vlogger. Soția vloggerului este o tânără din Bistrița, despre care se spune că ar fi cadru universitar. De aceea, celebrul creator de pe rețelele sociale a ales să nu-și expună partenera, prea mult, în public. 

×
Subiecte în articol: Mircea Bravo tătic fetita nou nascut
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close