Antena 3 CNN Show Showbiz Momente cumplite pentru Marinela Chelaru. Motivul pentru care a fost nevoită să slăbească radical

Momente cumplite pentru Marinela Chelaru. Motivul pentru care a fost nevoită să slăbească radical

 Momente cumplite pentru Marinela Chelaru. Motivul pentru care a fost nevoită să slăbească radical
26 Iul 2017   •   12:28

Actrița Marinela Chelaru, cunoscută și pentru aparițiile sale în trupa Vouă, vorbește public despre chinul prin care a trecut în ultima perioadă.

„Am fost la spital. Nu mai puteam să mă ridic din pat atunci şi m-au operat. Am mai stat o zi, am făcut cunoştinţă cu spitalul. Când am intrat în operaţie, doamna doctor m-a luat undeva unde era un om cu branulă cu sânge şi m-a pus să stau alături. Nu am vrut. Anestezie, tată, şi hai pe masă. Până acum am dat jos 11 kilograme. Eu zic că e bine. Voiam mai mult şi mai repede. Am avut două perioade de stagnare. Acum e o luptă a organismului ca să se obişnuiască cu ce îi dau şi de fapt ce nu îi dau. Am avut perioade în care m-am simţit rău: tensiune mare, glicemie mare. Azi noapte mi-a fost rău de la tensiunea, am avut-o un pic mai mare. Cred că de la presiunea atmosferică şi am şi visat urît. Am visat-o pe mama”, a declarat actrița Marinela Chelaru, la Antena Stars.

×
Subiecte în articol: slabit
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close