Antena 3 CNN Show Showbiz Nuntă cu iz politic la Monte Carlo. Dan Andronic s-a căsătorit cu prietena Ioanei Tăriceanu

Nuntă cu iz politic la Monte Carlo. Dan Andronic s-a căsătorit cu prietena Ioanei Tăriceanu

Nuntă cu iz politic la Monte Carlo. Dan Andronic s-a căsătorit cu prietena Ioanei Tăriceanu
30 Iun 2008   •   12:51

Nuntă mare la Monte Carlo unde Dan Andronic, consultantul electoral al PNL, s-a însurat, duminică, cu avocata Monica Comşea, o apropiată a familiei Tăriceanu. Hotelul Vista Palace din localitatea Roquebrune, situat la graniţa dintre Franţa, Monaco şi Italia, a fost locul în care a avut loc evenimentul.

La ceremonie nu puteau fi decât invitaţi „de vază”, printre ei numărându-se fostul premier, Adrian Năstase, preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, şi ministrul de Interne Cristian David. Naş a fost Dan Ioan Popescu, unul dintre liderii PC, şi fost ministru al Economiei în guvernul Năstase, conform Cotidianul.

Premierul Călin Popescu Tăriceanu şi-a făcut apariţia la nuntă cu un Ferrari negru, cu număr de Monaco, în valoare de aproximativ 300.000 de euro, potrivit Cotidianul. În parcarea hotelului se aflau, încă de sâmbătă, 10 maşini de lux, cu număr de România.

La Monte Carlo a avut loc doar ceremonia religioasă şi petrecerea, căsătoria civilă dintre Dan şi Monica fiind deja oficiată la începutul acestui an.

Mirele, Dan Andronic, a fost ziarist la „Evenimentul Zilei“, iar ulterior a devenit directorul cotidianului „Curentul“, unde a ajuns omul de încredere al controversatului om de afaceri Sorin Ovidiu Vântu. În vârstă de 38 de ani, Dan Andronic a avut o relaţie cu Angelica Vântu, fosta soţie a lui Sorin Ovidiu Vântu.

În 2001, la vremea respectivei relaţii, presa scria că Dan Andronic ar fi fost motivul divorţului dintre Sorin Ovidiu Vântu şi Angelica. Din 2005 a devenit consultantul politic al premierului Tăriceanu, iar la alegerile locale din acest an a asigurat consultanţa electorală pentru PNL. De asemenea, Dan Andronic a lucrat pentru PSD şi Adrian Năstase în campania electorală din 2004.

Mireasa, avocata Monica Comşea, a lucrat la firma Muşat şi Asociaţii, unde a fost colegă cu Ioana Popescu Tăriceanu, actuala soţie a premierului României.

Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close