Antena 3 CNN Show Showbiz Scandalul melodiei împotriva Catedralei. Răzvan Simion: Vorbeam să mai facem o melodie, care să se numească “Despre smintenie”

Scandalul melodiei împotriva Catedralei. Răzvan Simion: Vorbeam să mai facem o melodie, care să se numească “Despre smintenie”

Scandalul melodiei împotriva Catedralei. Răzvan Simion: Vorbeam să mai facem o melodie, care să se numească “Despre smintenie”
Sursa foto: Foto: VideoNews
10 Apr 2016   •   14:05

Melodia trupei Taxi, “Despre smerenie”, a stârnit un adevărat val de controverse în România. Mesajul melodiei face referire la construcția Catedralei Mântuirii Neamului, o construcție care valorează peste jumătate de miliard de euro, care se întinde pe hectare întregi.

Peste 30 de personalități din România au apărut în videoclipul trupei Taxi.

După difuzarea clipului, Grigore Leșe a cerut să fie scos din înregistrare, în urma unei confuzii. Acesta susține că nu știa că subiectul era Catedrala Mânturii Neamului și a crezut că este vorba despre construcția mănăstirilor din Moldova.  

Subiectul a fost dezbătut în ediția de duminică a emisiunii Ediție de Weekend.

Răzvan Simion, realizator Antena 1 al emisiunii  Neața cu Răzvan și Dani, care apare în acest clip, a explicat că

Eu credeam că domnul Grigore Leșe poartă pantaloni, dar cred că m-am înșelat. Nu cred că am lezat pe nimeni, dar este o ocazie excelentă pentru noi să facem curățenie pe Facebook. Vorbeam cu Dan aseară, să facem o continuare pentru această piesă, care să se numească “despre smintenie”. Pentru că smintiți sunt toți cei care ne-au umpluat căsuțele de mesaje, dintre care și oameni apropiați, de la care aveam pretenții și care s-au dovedit a fi niște tipi cu lecturi sumare și ambiții nefirești de mari. M-am trezit cu habotnici, cu bigoți de ocazie. Eu accept aceste păreri așa cum sunt, la fel cum îmi doresc să fie acceptate și părerile noastre. Cornel de la Vank spunea o chestie interesantă aseară, “a murit era lui ”. Eu am înțeles, dar aș vrea să fiu și eu înțeles.

 

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close