Antena 3 CNN Show Showbiz Un fost internaţional român este din nou singur, deşi avea planuri de însurătoare

Un fost internaţional român este din nou singur, deşi avea planuri de însurătoare

Un fost internaţional român este din nou singur, deşi avea planuri de însurătoare
Sursa foto: Foto: Facebook
27 Mai 2016   •   14:08


A fost cândva una dintre cele mai mari speranţe a fotbalului românesc, dar accidentările l-au ţinut departe de teren şi tot mai mult prezent în presa mondenă. Şi asta pentru că Nicolae Mitea a vânat doar domnişoare din showbizul românesc.

În ultima vreme, însă, fostul internaţional de la Ajax părea să-şi fi găsit liniştea în braţele frumoasei Irina, iar cei doi aveau chiar planuri de nuntă. Iată însă că acestea s-au spulberat de curând când perechea şi-a spus adio.

”Ne-am despărțit azi (ieri, n.r.). Nu mai eram fericiți împreună, nu avea rost să ne chinuim reciproc. Eu o respect, o iubesc, dar o iubesc ca pe o soră. Nu mai era acea pasiune de care este nevoie într-un cuplu. Încă sufăr, probabil că depresia pe care mi-a provocat-o moartea tatălui meu m-a îndepărtat și de Irina. Asta este, nu am ce să fac, dar mi s-a părut cel mai frumos, din partea mea, să fiu sincer cu ea și să îi explic că nu mai simt ceea ce trebuie să simtă un bărbat pentru o femeie. La o adică, trebuie să încerc să fiu fericit, iar ea merită, de asemenea, să fie fericită, iar noi nu eram făcuți unul pentru celălalt”, a declarat Nicolae Mitea pentru Spynews.

 

×
Subiecte în articol: Ajax Amsterdam
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close