Antena 3 CNN Show Tabloid Daniela Crudu, desfigurată de bătaia încasată de iubitul ei - Cum arată acum după ce a ajuns la urgență la Spitalul Universitar: ”I-a dat un pumn în față”

Daniela Crudu, desfigurată de bătaia încasată de iubitul ei - Cum arată acum după ce a ajuns la urgență la Spitalul Universitar: ”I-a dat un pumn în față”

Daniela Crudu a ajuns duminică dimineață la Spitalul Universitar din București, după ce a anunțat la serviciul unic de urgență 112 în jurul orei 5:30 că a fost bătută.

Daniela Crudu, desfigurată de bătaia încasată de iubitul ei - Cum arată acum după ce a ajuns la urgență la Spitalul Universitar: ”I-a dat un pumn în față”
10 Feb 2020   •   10:20

Ea avea nasul spart și mai multe traumatisme pe corp, după ce iubitul ei a lovit-o cu bestialitate în timp ce se întorceau spre casă, a dezvăluit o persoană apropiată. Acum, bruneta este transfigurată, după loviturile încasatede la iubitul ei, croatul Seco Dubravko.

“A bătut-o! Se întorceau azi-dimineaţă de la club, băuseră amândoi, iar la semafor, Daniela s-a trezit luată din senin la bătaie. I-a dat un pumn în faţă, are toată faţa vânătă şi nasul spart. A sărit din maşină desculţă. Erau de un an împreună şi până azi (n.r.: ieri) nu s-au mai întâmplat incidente violente între ei. A sunat-o azi (n.r.: duminică) şi vrea să se împace cu ea, dar ea nu mai vrea. S-a spus că a fost operată. Nu este adevărat, nu a necesitat o astfel de intervenţie, ci doar bandaje, motiv pentru care Daniela a şi plecat acasă din spital. S-a reîntors apoi din cauza durerilor, dar acum (n.r.: duminică, ora 14.00) este la poliţie, a fost chemată la secţia 25”, a povestit una dintre rudele vedetei, relatează click.ro.

În urma mai multor consultații, medicii au decis că nu este necesar ca Daniela Crudu să fie operată la nas. Apropiaţii vedetei au povestit că iubitul agresor ar fi venit şi el la spital, dar nu ca să o întrebe ce are, ci ca să îi ceară cheile ca să își ia hainele din casa ei şi să plece.

 

×
Subiecte în articol: Daniela Crudu batuta
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close