Antena 3 CNN Show Tabloid Hugh Hefner "ar fi trebuit să fie părăsit la altar". Crystal s-ar fi ales cu 500.000 de dolari

Hugh Hefner "ar fi trebuit să fie părăsit la altar". Crystal s-ar fi ales cu 500.000 de dolari

Hugh Hefner "ar fi trebuit să fie părăsit la altar". Crystal s-ar fi ales cu 500.000 de dolari
Sursa foto: Foto: hotmommagossip.com
16 Iun 2011   •   16:55

Hugh Hefner rămâne burlac. Mai tânăra lui iubită a ales să rupă logodna cu câteva zile înainte de nuntă. Se pare că cei doi s-ar fi certat, iar iepuraşul de 25 de ani şi-a împachetat bagajele şi a părăsit conacul Playboy. Anunţul despărţirii a fost făcut de magnatul american pe pagina lui de Twitter.

Trei ani a durat povestea de dragoste dintre Hugh Hefner şi frumoasa Crystal, dintre care şase luni au fost logodiţi. Visul frumos s-a spulberat cu patru zile înainte de nuntă, când mireasa s-a răzgândit. Anunţul a fost făcut de tăticul Playboy pe pagina lui de pe un site de socializare fără prea multe explicaţii.

Jurnaliştii de peste Ocean susţin că ruptura s-ar fi produs după ce îndrăgostiţii s-au certat prin telefon, la finalul săptămânii trecute. Apoi, starleta a părăsit reşedinţa Playboy.

Există zvonuri care susţin că tânăra ar fi primit o ofertă în schimbul unei sume considerabile de bani. Mai exact, tânăra ar fi trebuit în ziua nunţii, în drum spre altar, să „realizeze” că nu poate să facă acest lucru şi să îl părăsească pe legendarul Hefner chiar acolo, conform Sky News.

Această „bruscă schimbare” ar fi însemnat 500.000 de dolari în plus pentru tânăra care a declarat, ulterior, că totul se întâmpla prea repede şi că ea nu se mai regăsea neapărat în stilul de viaţă al milionarului.

×
Subiecte în articol: hugh hefner Playboy logodnica contract altar
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close