Antena 3 CNN Show Tabloid Război în toată regula între femeile lui Borcea. Cum au reacţionat Pelinel şi Mihaela când s-au întâlnit

Război în toată regula între femeile lui Borcea. Cum au reacţionat Pelinel şi Mihaela când s-au întâlnit

Război în toată regula între femeile lui Borcea. Cum au reacţionat Pelinel şi Mihaela când s-au întâlnit
09 Dec 2016   •   23:18

Au copii cu acelaşi bărbat, dar nu se suportă. Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea nici nu se pot privi ochi în ochi. Au dovedit-o joi seara, la Palatul Bragadiru, cu ocazia unei gale unde ambele doamne au fost premiate. Au stat la o distanţă de cinci metri, dar s-au tratat ca două duşmance.

Pe vremea când Cristi Borcea (47 de ani) se afla în libertate, a reuşit imposibilul: să-şi împrietenească fosta nevastă cu actuala, care-i fusese amantă! Chiar dacă Mihaela Borcea (46 de ani) şi Alina Vidican (32 de ani) se urau de moarte, reuşeau să comunice şi să-şi zâmbească la evenimente doar pentru a nu-l supăra pe fostul acţionar al clubului Dinamo.

Ambele au fost premiate,  Mihaela a primit ”Premiu de Excelenţă pentru Magic Place Events”, iar Valentina ”Premiu de Excelenţă pentru Eleganţă şi Stil”. Deşi puteau să stea una lângă cealaltă pentru că aveau locuri libere, roşcata şi blonda au preferat distanţa. Nici măcar nu s-au privit, darămite să se mai salute, iar atunci când şi-au ocupat scaunele, au avut grijă să stea cu spatele una la cealaltă.

×
Subiecte în articol: Valentina Pelinel mihaela borcea
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close