Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Bute, desfiintat de presa internațională și de colegi din lumea boxului: "Dezgustător!”

Bute, desfiintat de presa internațională și de colegi din lumea boxului: "Dezgustător!”

Bute, desfiintat de presa internațională și de colegi din lumea boxului: "Dezgustător!”
27 Mai 2016   •   11:13

Imaginea lui Lucian Bute a fost făcută praf de vestea că a fost depistat pozitiv. Pe rețelele de socializare, românul este criticat în termeni duri de către colegi din lumea sporturilor de contact, dar și de jurnaliști din lumea întreagă.  

Unul dintre cei mai înverșunați la adresa românului a fost boxerul Gary Spike O’Sullivan, care a ironizat și faptul că lupta la finalul căreia Bute a fost prins dopat s-a terminat la egalitate: „Trișor nenorocit, nici măcar nu ai reușit să cîștigi”. Gary Spike O’Sullivan este un boxer în vîrstă de 31 de ani, cu 22 de victorii din 24 de meciuri la profesioniști, 15 prin K.O. A fost campion al Irlandei la mijlocie. - 

„Dezgustător, cîți trișori mai sînt în lumea asta?”, s-a întrebat un jurnalist recunoscut în America pentru textele scrise despre sporturile de contact.

Un alt boxer britanic, Paul Smith jr., 42 de meciuri și 36 de victorii la super mijlocie, l-a atacat și el pe Bute: „Nu am cîștigat eu prea multe medalii. Dar pot să mă uit în oglindă și să spun că tot ce am cîștigat, am obținut corect”.

Alex Morris, un apropiat al echipei lui Bute, îl sprijină pe român: „După ce vei face un test la detectorul de minciuni, toți dispeații care te critică te vor crede că ești nevinovat”. Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: box presa meci
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close