x close

Fii alături de noi!

Victorie superbă pentru HCM Baia Mare în ultima secundă

de 14 Feb 2016   •   22:27
Victorie superbă pentru HCM Baia Mare în ultima secundă 96
Succes senzațional pentru HCM Baia Mare pe terenul lui Fleury Loiret, scor 18-17, în Liga Campionilor la handbal feminin, scrie digisport.ro. Vicecampioana României a câștigat cu un gol marcat de Allison Pineau, care a punctat la ultima fază a meciului.

HCM nu a făcut un joc grozav, a ratat mult, însă a reușit să dea lovitura într-un final pe muchie de cuțit, în care soarta putea surâde oricărei formații, notează Agerpres.

Allison Pineau a fost eroina acestei victorii, deși nu avusese prea multe realizări până acum, la mai puțin de o săptămână de la incidentele de la Zalău, când a fost victima unor manifestări rasiste din partea suporterilor echipei gazdă.

Echipa antrenată de Aurelian Roșca a început rău meciul din Hexagon și era condusă cu 5-1 după 9 minute de joc. În minutul 21, scorul era de 8-6 pentru gazde, care nu au mai marcat până la pauză, în schimb HCM a punctat de două ori, astfel că la pauză cele două echipe erau la egalitate, 8-8.În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Lovitură pentru Adrian Mutu! A pierdut 240.000 de lei

Problemele financiare se ţin lanţ de Adrian Mutu. În timp ce se află în proces pentru neplata pensiei alimentare pentru fiul său, Mario, cu fosta sa soţie, Alexandra Dinu, fotbalistul a mai primit o lovitură grea.

30 Iun 2016  •  00:22

sati