Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Interbox face pregătiri pentru meciul Bute - Brinkley la Montreal

Interbox face pregătiri pentru meciul Bute - Brinkley la Montreal

Interbox face pregătiri pentru meciul Bute - Brinkley la Montreal
06 Iul 2010   •   09:07

Lipsa de interes arătată de autorităţile de la Bucureşti în privinţa organizării meciului de box Lucian Bute - Jesse Brinkley, clubul pugilistului român a fost nevoit să demareze pregătirile pentru disputatea partidei în Canada. Interbox face deja demersuri pentru organizarea meciului la Montreal, dar acest lucru nu înseamnă că Bucureşti a ieşit din cursă. Ce este nevoie, însă, este ca autorităţile Bucureştene să pună la dispoziţie un loc de desfăşurare a partidei.

"Interbox a început pregătirile pentru disputarea meciului Lucian Bute - Jesse Brinkley la Montreal. Era normal ca ei să facă acest lucru pentru că, indiferent ce se întâmplă, acest meci trebuie să aibă loc. Însă dacă noi reuşim să ne înţelegem cu autorităţile de la Bucureşti şi să asigurăm bugetul pentru disputarea acestui meci, atunci acesta va putea avea loc în România. Din ce am discutat cu oficialităţile, am semnale şi cred că vom reuşi să aducem acest meci la Bucureşti. Dar va trebui să ne înţelegem în 2-3 săptămâni şi să dovedim cu acte că putem asigura banii pentru acest meci. Negociem şi cu companii private, şi cu statul. Chiar şi în această perioadă grea, eu am convingerea că acest meci se va disputa în România şi cred că până în 15 octombrie situaţia economică se va îmbunătăţi", a declarat preşedintele FR Box, Rudel Obreja, potrivit Mediafax.


Americanul Jesse Brinkley a fost ales de IBF ca chalenger obligatoriu pentru Lucian Bute, partida urmând să se dispute pe 15 octombrie. În condiţiile în care partida nu se va disputa din vina lui Bute, centura cu diamante în va fi retrasă.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lucian Bute IBF
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close