Antena 3 CNN Sport Atletul paralimpic Abdullah Hayayei a murit în timpul unui antrenament. Ce i s-a întâmplat sportivului este de necrezut

Atletul paralimpic Abdullah Hayayei a murit în timpul unui antrenament. Ce i s-a întâmplat sportivului este de necrezut

Atletul paralimpic Abdullah Hayayei a murit  în timpul unui antrenament. Ce i s-a întâmplat sportivului este de necrezut
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
12 Iul 2017   •   15:50

Reprezentantul Emiratelor Arabe Unite la Jocurile Paralimpice de la Rio,  Abdullah Hayayei,a decedat marți, în urma unui accident suferit într-un antrenament la Londra.

Potrivit BBC News, atletul paralimpic Hayayei, în vârstă de 36 de ani, a încetat din viață, după ce structura metalică folosită pentru încadrarea sportivilor în probele de aruncări i-a căzut pe cap. 

Sportivul se pregătea pentru Campionatele Mondiale de Atletism pentru sportivi cu handicap, care vor începe vineri, la Londra.

Oficialii delegaţiei Emiratelor Arabe Unite au anunţat că lotul prezent la Londra va concura la CM. 

"Am discutat cu toţii şi am decis să ne continuăm parcursul aici şi mai motivaţi, în onoarea şi ca un tribut adus fratelui nostru Abdullah", a declarat Majid Al Usaimi, vicepreşedintele Federaţiei Sportului pentru Persoane cu Handicap din Emiratele Arabe Unite.

Hayayei a participat anul trecut pentru prima dată la Jocurile Paralimpice, clasându-se pe locul şase la aruncarea suliţei la categoria F34 şi pe poziţia a şaptea la aruncarea greutăţii, la categoria F34.

×
Subiecte în articol: deces
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close