Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Premieră la Sinteza Zilei: Mika Hakkinen va fi invitatul lui Mihai Gâdea

Premieră la Sinteza Zilei: Mika Hakkinen va fi invitatul lui Mihai Gâdea

Premieră la Sinteza Zilei: Mika Hakkinen va fi invitatul lui Mihai Gâdea
de S.T.    |    04 Iun 2013   •   21:51

Mika Häkkinen, ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool și dublu campion mondial de Formula 1 cu echipa McLaren, va fi prezent, miercuri seară, în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".

"În urmă cu puţin timp, am cunoscut o legendă vie, un om care a reuşit să fie de două ori campion mondial la Formula 1", a spus realizatorul Mihai Gâdea.

"Sunt foarte norocos să spun că mâine seară am să merg prin Bucureşti, avându-l şofer pe Mika Häkkinen, unul dintre cei mai buni piloţi ai lumii", a adăugat Gâdea.



Mika Hakkinen, ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool şi dublu campion mondial de Formula 1 cu echipa McLaren, a sosit în Bucureşti , pentru a transmite consumatorilor români mesajul “Nu te urca la volan sub influenţa alcoolului”.

În cadrul unui eveniment public care va începe mâine, la ora 17.30, la Băneasa Shopping City, în parcarea exterioară, Mika Hakkinen va parcurge un circuit închis la volanul maşinii Join the Pact Caparo T1, una dintre cele mai rapide din lume.

Urmăreşte înregistrarea integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close