Antena 3 CNN Sport Fotbal extern CFR Cluj a pierdut în fața lui Manchester United, dar rămâne pe locul doi în grupa H

CFR Cluj a pierdut în fața lui Manchester United, dar rămâne pe locul doi în grupa H

CFR Cluj a pierdut în fața lui Manchester United, dar rămâne pe locul doi în grupa H
Sursa foto: Foto: Mediafax
de N.B.    |    03 Oct 2012   •   00:50

CFR Cluj a pierdut meciul disputat pe teren propriu împotriva celor de la Manchester United, în cea de-a doua etapă a Grupei H a Ligii Campionilor, scor 1-2, după o partidă surprinzătoare făcută de campioana României.

Elevii lui Ioan Andone au arătat că intențiile antrenorului sunt orientate către defensivă încă din începutul partidei și au cedat inițiativa englezilor. Wayne Rooney și compania au primit invitația CFR-ului și s-au instalat pe poziții de atac.

CFR a contat în careul doar cu lovituri de la colț și acțiuni solitare semnate de Sougou sau Kapetanos. Cei doi au fost protagoniștii unei surpize majore în minutul 14, când senegalezul a centrat pentru Kapetanos, demarcat în mijlocul careului de 16 metri, care a înscris în poarta lui De Gea.

Așa cum s-a întâmplat de la începutul meciului, Manchester s-a avântat în atac, însă românii s-au închis bine și nici jucătorii trimiși de Alex Ferguson în teren, o echipă mai mult improvizată, nu au găsit multă vreme breșa din defensiva Clujului.

Egalarea a venit după un sfert de oră, olandezul Van Persie a marcat cu o lovitură destul de norocoasă din centrarea lui Rooney și asaltul la poarta lui Felgueiras s-a mai calmat. 1-1 a fost scorul la pauză.

Reveniți în teren, jucătorii au interpretat aceeași partitură, United în atac, fără soluții concrete, CFR în apărare cu speranțe pe contra-atac. În absența lui Sougou, acestea nu mai aveau viteza și periculozitatea din prima repriză.

În minutul 49, Rooney a găsit o pasă excelentă pentru același Robin van Persie, și olandezul a pedepsit apărarea CFR-ului, la una dintre puținele faze în care a fost surprinsă visând. Scor final CFR Cluj 1, Manchester United 2.

Pentru Cluj au evoluat:  Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Rada, Sepsi - Aguirregaray (Nicoară '80), G. Mureşan - Sougou (Luis Alberto '24), Bastos, Camora - Kapetanos (Bjelanovici '61).

Sir Alex Ferguson i-a trimis în teren pe: De Gea - Rafael, Ferdinand, Evans (Wootton '79), Evra - Cleverly, Fletcher, Anderson, Rooney - Hernandez (Welbeck '83), Van Persie.

În cel de-al doilea meci al grupei, Sporting Braga a trecut în deplasare de Galatasaray Istanbul, scor 2-0 și ocupă locul 3, la egalitate de puncte cu CFR (3p), Manchester are șase puncte din șase, în timp ce Galata este codașă cu zero puncte și speră să se îndrepte în meciul împotriva campioanei României pe 7 noiembrie.


×
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close