Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Copa America: Chile şi Peru, la egalitate în fruntea Grupei C

Copa America: Chile şi Peru, la egalitate în fruntea Grupei C

Copa America: Chile şi Peru, la egalitate în fruntea Grupei C
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
09 Iul 2011   •   11:46

Continuă surprizele la Copa America. În Grupa C, Peru şi Chile sunt la egalitate pe primele două locuri, în timp ce semifinalista ultimei ediţii a Campionatului Mondial, Uruguay, riscă să fie eliminată, după ce a remizat în ambele meciuri disputate până acum.

 
La Mendoza, Uruguay şi Chile au încheiat la egalitate, scor 1-1, avantajul luat de echipa lui Oscar Tabarez după golul din minutul 54 al lui fostului jucător de la CFR Cluj, Alvaro Pereira, fiind anulat de reuşita lui Alexis Sanchez.
 
M-am resemnat cu ideea că am remizat, dar nu sunt deloc mulţumit. Am jucat bine şi atunci când faci asta împotriva unui mare rival este un merit. Am fi putut să câştigăm, pentru că ne-am creat mai multe ocazii de gol”, a declarat la finalul meciului fundaşul chilian Waldo Ponce.
 
În urma remizei cu Uruguay, chilienii devin liderii grupei, cu 4 puncte, la egalitate cu Peru, care reprezintă surpriza plăcută a competiţiei până acum.
 
După 1-1 în meciul de debut cu Uruguay, peruvienii au învins cu 1-0 naţionala Mexicului, unicul gol fiind marcat în minutul 81 de Guerrero, aflat la a doua reuşită la Copa America.
 
Am insistat până la final şi am avut atitudinea şi răbdarea necesare pentru a câştiga meciul. Acum merităm puţină odihnă. Am avut parte de o partidă dificilă şi am obţinut un rezultat important, iar acum ne putem gândi să mergem cât mai departe în competiţie”, a spus Santiago Acasiete, apărătorul învingătorilor.
 
În ultima etapă a Grupei C, Peru va întâlni Chile, în timp ce Uruguayul va înfrunta Mexicul.

×
Subiecte în articol: Chile Peru Uruguay Mexic
Parteneri
Vlad Pascu spune că era alimentat cu droguri de un angajat de la Floreasca
x close