Antena 3 CNN Sport Fotbal extern E oficial. Cel mai spectaculos transfer al anului pentru un jucător român

E oficial. Cel mai spectaculos transfer al anului pentru un jucător român

E oficial. Cel mai spectaculos transfer al anului pentru un jucător român
26 Iul 2016   •   16:32

 Atacantul român Florin Andone a semnat marţi un contract pe cinci sezoane cu echipa spaniolă de fotbal Deportivo La Coruna, după ce s-a despărţit de formaţia de ligă secundă Cordoba CF, a anunţat site-ul clubului care a încheiat pe locul 15 ultima ediţie din La Liga. 

Florin Andone, în vârstă de 23 de ani, care a jucat pentru România la EURO 2016, a trecut vizita medicală şi a semnat pe cinci sezoane cu La Coruna. În sezonul trecut, el a fost al doilea marcator din Segunda Division, cu 21 de goluri marcate în 36 de meciuri. 

După semnarea contractului, Andone s-a arătat "foarte bucuros" şi i-a mulţumit lui Deportivo pentru şansa de a juca în La Liga. 

"Tot ce pot să promit este că voi munci rămânând modest, cum am făcut întotdeauna. Voi încerca să dau tot ce am mai bun şi să aduc echipei mica mea contribuţie", a spus internaţionalul român. 

Andone se simte norocos că a venit "la un club foarte mare, istoric, cu mare tradiţie, care a câştigat şi campionatul". 

Despre La Coruna, el a recunoscut: "Ştiu foarte puţin, aşa că sper că îmi voi face timp să aflu multe despre oraş şi despre club". 

Legat de faptul că el ar putea fi cel mai scump transfer făcut de La Coruna în ultimii ani, atacantul a spus: "Pentru mine responsabilitatea e aceeaşi dacă se plăteşte o centimă sau dacă se plăteşte atât cât s-a plătit. Nu simt o presiune mai mare". 

Altfel, internaţionalul român şi-a exprimat dorinţa ca echipa să-l păstreze pe Lucas, pe care l-a numit "un jucător foarte valoros". 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Florin Andone transfer
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close