Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ligue 1: Bănel Nicoliţă, primul gol pentru St. Etienne. Daniel Niculae a adus victoria lui Nancy

Ligue 1: Bănel Nicoliţă, primul gol pentru St. Etienne. Daniel Niculae a adus victoria lui Nancy

Ligue 1: Bănel Nicoliţă, primul gol pentru St. Etienne. Daniel Niculae a adus victoria lui Nancy
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
de M.T.    |    07 Noi 2011   •   10:48

Cei doi jucători români care evoluează în campionatul Franţei, Bănel Nicoliţă şi Daniel Niculae, au avut un weekend excelent, ambii reuşind să puncteze în meciurile echipelor lor.

Bănel Nicoliţă a deschis scorul pentru St. Etienne în minutul 32 al partidei de pe teren propriu cu Montpellier, echipa de pe locul 2 în Ligue 1, dar oaspeţii au marcat prin Joris Marveaux în repriza a doua şi au obţinut o remiză care îi menţine în continuare la o distanţă de 3 puncte de liderul PSG, parizienii reuşind tot un rezultat de egalitate, scor 1-1, la Bordeaux.

Daniel Niculae a adus victoria lui Nancy, scor 2-1, în meciul de acasă cu Brest. Echipa jucătorului român a înscris prima, prin Jung Jo-Gook, la mijlocul reprizei secunde, însă Benoit Lesoimier a egalat pentru oaspeţi cu cinci minute înainte de final. În minutul 87, fostul rapidist a adus victoria gazdelor, care continuă însă să se afle pe poziţie retrogradabilă, locul 18.

La fel ca primele două clasate, nici campioana Lille nu s-a descurcat prea bine în acestă etapă, echipa din nordul Franţei remizând pe teren propriu în faţa nou-promovatei Evian, scor 1-1, în timp ce Olympique Lyon s-a întors învinsă de la Sochaux, unde a pierdut cu 2-1.

În schimb, Olympique Marseille a învins cu 2-0 pe Nice şi a aurcat pe locul 8, confirmând astfel revenirea de formă din ultima perioadă.

Rezultate Ligue 1, etapa a 13-a: Lille - Evian 1-1, Caen - Dijon 3-0, Lorient - Ajaccio 2-0, Marseille - Nice 2-0, Nancy - Brest 2-1, Rennes - Valenciennes 1-1, St. Etienne - Montpellier 1-1, Sochaux - Lyon 2-1, Auxerre - Toulouse 2-0, Bordeaux - PSG 1-1

Clasament Ligue 1: 1.PSG 30p, 2.Montpellier 29p, 3.Lille 24p...18.Nancy 11p, 19.Dijon 11p, 20.Ajaccio 7p.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close