Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mourinho continuă să-şi facă „prieteni” în Spania: „E un ţăran necioplit”

Mourinho continuă să-şi facă „prieteni” în Spania: „E un ţăran necioplit”

Mourinho continuă să-şi facă „prieteni” în Spania: „E un ţăran necioplit”
03 Mar 2011   •   13:14

Pellegrini este un antrenor bun, a făcut o treabă bună la Madrid. El are dreptate când spune că sezonul trecut, pe vremea asta, avea mai multe puncte decât mine, dar la fel de adevărat este şi faptul că Realul său a fost eliminat în primul tur al Cupei Spaniei şi era aproape eliminat din Champions League. Cred că astfel de comparaţii nu sunt justificate, sunt chiar nedrepte. Cert e că dacă Real Madrid mă concediază, sigur nu ajung la Malaga, ci la o mare echipă din Italia sau Anglia”. Declaraţia lui Jose Mourinho dinaintea partidei Real Madrid - Malaga i-a adus portughezului o nouă serie de duşmani, unii dintre ei din lumea politică.

Mourinho a demonstrat că este un veritabil ţăran necioplit. E un personaj îngîmgat şi needucat. Prin ceea ce a spus, Mourinho l-a ofensat nu doar pe antrenorul chilian, ci şi oraşul şi suporterii. Se va crede că toţi avem rîie şi putem contagia. Acum sper să vină ziua cînd Mourinho se va ruga să fie antrenorul Malagăi”, a spus, vizibil iritat, Salvador Pendon, preşedintele deupaţilor din zona respectivă, care a fost completat de un consilier pe probleme de turism, Luciano Alonso: „Ar fi neinteresant să-l lăsăm vreodată pe Mourinho să lucreze la Malaga. Nu merită. Helenio Herrera, care a fost cel mai mare antrenor, era un model la meciuri şi la antrenamente, folosea psihologia, aprecia fotbalul frumos. Şi la Inter, dar şi la Malaga”.

În ceea ce priveşte ultima parte a declaraţiei lui The Special One, presa din Italia a şi avansat o posibilă destinaţie pentru lusitan în această vară. Corriere dello Sport susţine că Mourinho este foarte aproape de a ajunge pe banca Romei, viitorul proprietar al echipei, italo-americanul Thomas Di Benedetto contactându-l deja pe tehnician pentru a-l aduce în capitala Italiei.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close