Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid a întors senzaţional rezultatul şi a învins cu 3-2 pe Malaga, în Cupa Regelui

Real Madrid a întors senzaţional rezultatul şi a învins cu 3-2 pe Malaga, în Cupa Regelui

Real Madrid a întors senzaţional rezultatul şi a învins cu 3-2 pe Malaga, în Cupa Regelui
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    04 Ian 2012   •   11:48

O repriza a doua senzaţională a ajutat-o pe Real Madrid să revină de la 0-2 şi să câştige cu 3-2 în faţa celor de la Malaga, în meciul tur din optimile de finală ale Cupei Regelui, disputat pe Santiago Bernabeu.

Echipa lui Jose Mourinho, actuala deţinătoare a trofeului, s-a văzut condusă încă din minutul 10, când Sergio Sanchez a deschis scorul, pentru ca argentinianul Martin Demichelis să dubleze avantajul andaluzilor după jumătate de oră de joc.

La pauză, tehnicianul gazdelor a făcut toate cele trei schimbări, introducându-i pe teren pe Sami Khedira, Mesut Ozil şi Karim Benzema, iar „albii” s-au aruncat cu toate liniile spre poarta lui Wilfredo Caballero, care a rezistat până în minutul 69, când Khedira a luat o acţiune pe cont propriu şi a dat semnalul revenirii pentru Real.

După doar un minut, argentinianul Gonzalo Higuain a restabilit egalitatea, profitând de o pasă greşită înapoi a lui Sanchez, pentru ca Benzema să înscrie golul victoriei pentru echipa din capitala Spaniei cu 12 minute înainte de final.

Victoria madrilenilor putea fi mai clară, dar golul senzaţional al lui Cristiano Ronaldo din ultimul minut a fost corect anulat pentru offside.

Nu am început jocul aşa cum ar fi trebuit, dar repriza a doua a fost exact opusul. Băieţii au vrut să cureţe mizeria pe care au făcut-o în prima parte, iar atitudinea şi concentrarea s-au schimbat”, a declarat la final Mourinho, a cărui echipă ar putea să dea piept cu marea rivală Barcelona, dacă se va califica în sferturile de finală.

Dacă Malaga nu a reuşit în cele din urmă surpriza, a făcut-o în schimb gruparea de liga a treia Mirandes, care a învins pe teren propriu pe Racing Santander, scor 2-0. De asemnea, Alcorcon a câştigat acasă cu 2-1 în faţa lui Levante, în timp ce Albacete a ţinut-o în şah pe Athletic Bilbao, meciul dintre cele două echipe terminându-se fără goluri.

Celelalte patru meciuri din optimile de finală ale Cupei Regelui vor avea loc miercuri şi joi, Barcelona urmând să întâlnească pe Camp Nou pe Osasuna, în timp ce Valencia şi Sevilla propun cel mai interesant duel din această fază a competiţiei.


×
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close