Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Steaua ar putea juca din nou cu Legia în playoff-ul Ligii Campionilor. Posibilii adversari ai roş-albaştrilor

Steaua ar putea juca din nou cu Legia în playoff-ul Ligii Campionilor. Posibilii adversari ai roş-albaştrilor

Steaua ar putea juca din nou cu Legia în playoff-ul Ligii Campionilor. Posibilii adversari ai roş-albaştrilor
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    07 Aug 2014   •   09:56

Steaua ar putea juca din nou împotriva polonezilor de la Legia Varşovia în playoff-ul Ligii Campionilor, la fel cum s-a întâmplat şi în urmă cu un an.

În 2013, în aceeaşi fază a competiţiei, Steaua a trecut de campioana Poloniei datorită numărului mai mare de goluri marcate în deplasare, după 1-1 la Bucureşti şi 2-2 la Varşovia.

La prima vedere, o eventuală reeditare a duelului de anul trecut o va avea ca favorită pe Legia, autoarea unei spectaculoase calificări în faţa lui Celtic Glasgow, polonezii impunându-se cu scorul general de 6-1.

Cu toate acestea, roş-albaştrii sunt optimişti că se vor putea califica şi în acest an în grupele Ligii Campionilor.

„Îmi doresc, vreau şi cred că ne vom califica în grupe. Avem respect pentru toate echipele, dar important este ce şi cum jucăm. Avem un grup foarte bun şi asta ne ajută foarte mult”, a declarat Costel Gâlcă, antrenorul campioanei României, la finalul meciului retur cu Aktobe.

La rândul său, cel mai în formă jucător stelist, Alexandru Chipciu, consideră că „ar fi o şansă mare să jucăm în Liga Campionilor din nou şi o şansă în plus să demonstrăm că suntem valoroşi”.

În afară de Legia Varşovia, pe lista posibililor adversari ai Stelei în playoff-ul Ligii Campionilor se mai află Maribor (Slovenia), Slovan Bratislava (Slovacia), Aalborg (Danemarca) şi Malmo (Suedia).

La tragerea la sorţi de vineri, Steaua se va afla în urna capilor de serie pe tabloul campioanelor, alături de FC Salzburg (Austria), APOEL Nicosia (Cipru), BATE Borisov (Belarus) şi Ludogorets Razgrad (Bulgaria).

×
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close