Antena 3 CNN Sport Fotbal extern "La mulți ani, Zlatan!" Ibrahimovici și-a făcut singur cadou de ziua lui o mașină de 100.000 de euro

"La mulți ani, Zlatan!" Ibrahimovici și-a făcut singur cadou de ziua lui o mașină de 100.000 de euro

Zlatan Ibrahimovic a împlinit duminică 40 de ani,şi şi-a făcut singur cadou un Ferrari de 1.000 de cai putere.

"La mulți ani, Zlatan!" Ibrahimovici și-a făcut singur cadou de ziua lui o mașină de 100.000 de euro
Sursa foto: Twitter/lbra_official
de Alexandra Ionescu    |    04 Oct 2021   •   10:06

Atacantul suedez a decis să-și facă un cadou extravagant. Vârful lui AC Milan și-a cumpărat un Ferrari SF90 Stradale, pe care l-a prezentat fanilor pe internet.

Preţul de catalog al maşinii Ferrari SF90 Spider se învârte în jurul a 500.000 de euro, însă poate crește în funcție de personalizările solicitate de client.

Agregatul pe benzină, un V8 biturbo, dezvoltă 780 de CP, însă este completat de trei motoare electrice, care au o putere cumulată de 220 CP. Este cel mai puternic Ferrari de stradă din toate timpurile, după precizările oficiale.

Suedezul se află în izolare acasă după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Dar chiar şi când e departe de teren, Zlatan continuă să se antreneze pentru meciurile din Europa League ale Milanului. Acesta, activ pe reţelele de social media, a pus pe Instagram un clip cu el pe banda de alergat.

View this post on Instagram

O postare distribuită de Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic)

Se sărbătorirea lui Zlatan s-a ocupat Paolo Maldini, directorul tehnic al "rossonerilor" , care i-a adus acestuia un tort uriaș, cu chipul lui, și o sticlă de vin din 1981, anul în care s-a născut Ibrahimovic.

×
Subiecte în articol: Zlatan Ibrahimovic aniversare Ferrari
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close