Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Acuzații la adresa unui fost fotbalist din Liga 1: Mi-a omorât tatăl și nu mi-a dat nici acum banii

Acuzații la adresa unui fost fotbalist din Liga 1: Mi-a omorât tatăl și nu mi-a dat nici acum banii

Acuzații la adresa unui fost fotbalist din Liga 1: Mi-a omorât tatăl și nu mi-a dat nici acum banii
Sursa foto: foto: romaniansoccer.ro
28 Iun 2015   •   13:24

Fostul atacant al celor de la FC Naţional, Cristian Albeanu nu a plătit nici pînă în ziua de azi daunele morale pentru un accident mortal de circulaţie din 1996, dezvăluie Gazeta Sporturilor. .

Cea care-l acuză e fiica victimei, fost cadru militar. Femeia se numește Maria Saşalovici "Pe 25 septembrie 1996, Cristian Albeanu, pe atunci fotbalist la FC Naţional, a accidentat mortal un bărbat care traversa regulamentar şoseaua Bucureşti-Ploieşti, pe trecerea de pietoni. Albeanu nu a acordat prioritate, deşi se afla pe a doua bandă de circulaţie. Prima expertiză l-a găsit cu 95 de kilometri pe oră, deşi limita era de 60! Decedatul era tatăl meu", spune femeia.

S-a deschis un dosar penal împotriva lui Albeanu, încheiat după doi ani de judecată. Fotbalistul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare şi la plata unei sume de bani. Instanţa a decis că trebuie să plătească 40 de milioane de lei vechi daune morale, cheltuieli materiale şi cheltuieli de întreţinere!

Povestea cutremurătoare, pe Gazeta Sporturilor..

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close