Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gaz Metan Mediaş - Sportul 3-1, în primul meci al etapei a 11-a

Gaz Metan Mediaş - Sportul 3-1, în primul meci al etapei a 11-a

Gaz Metan Mediaş - Sportul 3-1, în primul meci al etapei a 11-a
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    21 Oct 2011   •   21:10

Gaz Metan Mediaş a învins pe teren propriu pe Sportul Studenţesc în primul meci al etapei a 11-a din Liga I, scor 3-1. Rezultatul complică şi mai mult situaţia echipei din Regie, care continuă să se afle pe locul 15, primul retrogradabil, în clasament, în timp ce ardelenii fac 15 puncte şi urcă în jumătatea superioară a ierarhiei, pe poziţia a 9-a.

 
Studenţii au avt prima ocazie a meciului, în minutul 20, când Vâtcă a respins şutul din unghi al lui Lazăr doar până la Curelea, însă atacantul oaspeţilor a fost blocat la timp de goalkeeperul medieşenilor. Deschiderea scorului va veni după şapte minute, Cristi Bud înscriind cu o lovitură de cap din apropiere, în urma unei centrări excelente a lui Frăsinescu.
 
Elevii lui Cristi Pustai au profitat de entuziasmul dat de gol şi au mai marcat o dată, în minutul 31, prin Avram, care l-a învins din apropiere pe Popescu după o centrare a lui Bawab deviată de Patriche. Bucureştenii au redus însă din diferenţă cu şase minute înainte de pauză, Ferfelea transformând penaltyul pe care tot el l-a obţinut în urma unui duel cu Ciucă.
 
Repriza a doua a început cu un forcing al Sportului, Curelea şi Târnăcop, în două rânduri, fiind aproape de egalare. Cei care au marcat au fost însă tot medieşenii, Frăsinescu stabilind scorul final cu o lovitură de cap din interiorul careului.
 
În ultimele minute, Curelea, Farmache şi Lung au avut şansa de a reduce din diferenţă şi de a creşte suspansul, în timp ce Florin Bratu putea marca al patrulea gol al gazdelor în prelungirile partidei.
 
Gaz Metan: Vâtcă - Frăsinescu, Fl. Lazăr, M. Ciucă (Vitinho 68), Buzean - Cr. Todea, Breeveld - R. Avram (Zaharia 68), Bawab, C. Petre (Bratu 77) - Bud
 
Sportul: A. Popescu - Beţa, D. Lung, Patriche, Farmache - Ghinga, Cheţan (Nicola 71) - A. Lungu, Ferfelea, V. Lazăr (Târnăcop 37) - Curelea.
 

×
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close