Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Scandal uriaș la Steaua. ”Lanț și lacăt! Îl țin până îl distrug”

Scandal uriaș la Steaua. ”Lanț și lacăt! Îl țin până îl distrug”

Scandal uriaș la Steaua. ”Lanț și lacăt! Îl țin până îl distrug”
25 Iul 2016   •   20:17

Situaţia lui Jugurtha Hamroun pare pecetluită. Becali nu îl mai vede o soluţie pentru echipă, iar salvarea mijlocaşului poate fi reprezentată doar de transferul în Qatar.

Fugit de la echipă, înainte de meciul din preliminariile Champions League, cu Sparta Praga, Hamroun şi-a pecetluit soarta. Într-o intervenţie la Digi Sport, Becali a dezvăluit că acest episod nu este singular: în trecut, algerianul a adus o fată în cantonament, lucru care contravine cu ROI-ul la orice echipă din fotbalul profesionist.

"Ce a făcut Hamroun nu s-a întâmplat niciodată. O asemenea sfidare și obrăznicie. Nu a vrut să se ducă în cantonament, i-am spus lui MM să-i arate contractul, doar atâta. I-am spus să facă ce vrea. Nu ne jucăm aici! Hai să plece mâine Stanciu, să plece fiecare cum vrea. Aștia de la Anderlecht au întrebat de Stanciu, dar discutăm după meciurile de calificare. Hamroun a plecat și nici nu l-a interesat. Ce puteam să fac eu cu el? Lanț și lacăt! Fără 3 milioane de dolari nu pleacă! De ce? Trebuie să respecte contractul! Hamroun a adus o gagică în cantonament. Ce ar fi dacă ar aduce toți jucătorii gagici în camere? A băgat-o pe geam, nu știu. El pleacă când vrea, ia gagici când vrea, am avut tot felul de jucători, dar ca ăsta...", a spus Becali, în direct la Digi Sport.

Conform lui Becali, Hamroun şi-ar fi dat seama că a greşit şi s-a prezentat în cele din urmă la antrenamentele echipei, în speranţa că va fi iertat. Nici vorbă de aşa ceva: în cazul în care transferul la Al Sadd nu se va concretiza, algerianul va avea o viaţă grea la Steaua.

"Hamroun a venit la antrenament, dar nu mai am nevoie de el. Va sta manechin în tribună! Pe ăsta îl ţin până îl distrug. Ştiţi ce a făcut după ce l-am descoperit în cameră cu fata aia? A început să plângă, să nu afle tatăl lui", a mai spus Becali, punctând totuşi că şansele ca algerianul să rămână sunt minime: "El este ca și plecat, ăia o să dea banii 100%", a mai spus Becali.

×
Subiecte în articol: steaua Gigi Becali scandal contract
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close