Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Trădarea anului în fotbalul românesc! Mihai Neşu a trăit cea mai mare umilinţă

Trădarea anului în fotbalul românesc! Mihai Neşu a trăit cea mai mare umilinţă

Trădarea anului în fotbalul românesc! Mihai Neşu a trăit cea mai mare umilinţă
Sursa foto: Foto: Mihai Neșu/Facebook
21 Aug 2016   •   19:57

Ţintuit în scaunul cu rotile din 10 mai 2011, părăsit de soţie şi cu ambii părinţi decedaţi, Mihai Neşu nu are linişte. Fostul internaţional român a avut parte de o nouă lovitură teribilă, scriu jurnaliștii spynews.ro.

George Ogăraru, bunul său prieten, şi fanii stelişti au organizat un super-meci între Steaua 2006 - fostă semifinalistă a Cupei UEFA, şi Steaua '86 - generaţie care a câştigat Cupa Campionilor Europeni. Evenimentul a avut loc la Sala Polivalentă din Bucureşti, iar scopul a fost strângere de fonduri pentru Mihai.

Iniţial, organizatorii au dorit ca partida să se dispute pe stadionul Ghencea, acolo unde fostul fundaş a jucat în tricoul roş-albastru. Şefii Clubului Sportiv al Armatei Steaua au refuzat categoric să pună arena la dispoziţia lui Mihai şi a celor ce îl susţin necondiţionat. „Militarii” au argumentat decizia prin faptul că stadionul se află în interiorul unei unităţi militare, iar aprobările nu pot fi obţinute în timpul dorit de organizatori.

Culmea, Manchester City, adversara Stelei din play-off-ul Ligii Campionilor, nu a beneficiat de un tratament similar. Englezii au anunţat că nu vor să se antreneze pe stadionul Giuleşti şi au cerut să li se permită accesul în „templul fotbalului românesc”. De această dată, şefii CSA-ului au răspuns pozitiv. Până la urmă, formaţia britanică nu s-a mai pregătit în Ghencea, ci a preferat să meargă în „curtea” rivalei Dinamo.

Ca şi stadionul Ghencea, arena din „Ştefan cel Mare” se află tot în incinta unei unităţi. Singura diferenţă e că aceasta nu aparţine Armatei, ci Ministerului Afacerilor Interne.

 

×
Subiecte în articol: Mihai Nesu
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close