Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Vasile Avram este urmărit penal, din cauza conflictului pe care l-a avut cu Ion Crăciunescu

Vasile Avram este urmărit penal, din cauza conflictului pe care l-a avut cu Ion Crăciunescu

Vasile Avram este urmărit penal, din cauza conflictului pe care l-a avut cu Ion Crăciunescu
03 Iun 2011   •   16:56

Plângerea penală făcută de Ion Crăciunescu împotriva şefului CCA, Vasile Avram, în urma conflictului dintre cei doi de la finalul şedinţei Comisiei de Disciplină din urmă cu aproape trei luni a primit răspuns din partea Poliţiei.

 
S-a decis începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 180 din Codul Penal. Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să vă adresaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti în privinţa cererii numărul 4578 /P/ 2011”, se arată în răspunsul Poliţiei către Ion Crăciunescu, scrie Gazeta Sporturilor.
 
Codul penl prevede la articolul 180 că „lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoare de la o lună la trei luni sau cu amendă. Împăcarea părţilor înlătură răspunderea penală, producându-şi efectele şi în cazul în care acţiunea penală a fost pusă în mişcare din oficiu”.
 
Imediat cum a aflat că s-a decis începerea urmăririi penale împotriva lui Vasile Avram, Ion Crăciunescu a înaintat două adrese către preşedintele FRF Mircea Sancu şi către secretarul general al FRF Adalbert Kassai prin care solicită ca federaţia să ia măsuri împotriva şefului CCA.
 
Ion Crăciunescu susţine că, pe 9 martie, a fost lovit de Vasile Avram pe holurile federaţiei, la sfârşitul unei şedinţe a Comisiei de Disciplină. „Mi-a dat un pumn în piept. Nu ascund că în urmă cu o lună am suferit o intervenţie chirurgicală şi puteam spune că m-a lovit în operaţie. Am spus doar ce s-a întâmplat, mi-a dat un pumn în piept. Am trei martori care au văzut cele petrecute. A continuat să mă ameninţe. Eu sper ca un asemenea om să nu mai rămână în fruntea Comisiei Centrale a Arbitrilor după tot ce s-a întâmplat”, spunea la momentul respectiv fostul arbitru.

×
Subiecte în articol: vasile avram urmarire penala
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close