Antena 3 CNN Sport Off Sport Cât de nebun să fii? Huliganul demn de Cartea Recordurilor. S-a bătut de unul singur cu toată galeria adversă

Cât de nebun să fii? Huliganul demn de Cartea Recordurilor. S-a bătut de unul singur cu toată galeria adversă

Cât de nebun să fii? Huliganul demn de Cartea Recordurilor. S-a bătut de unul singur cu toată galeria adversă
07 Feb 2016   •   18:52

Meciul de sâmbătă din League One, a treia divizie a fotbalului din Anglia, dintre Southend United şi Colchester a oferit, probabil, cel mai tare moment al ultimelor săptămâni în fotbalul european, scrie ProSport.

Un fan al gazdelor a ţinut neapărat să arate de ce britanicii au fost, de-a lungul timpului, recunoscuţi pentru fanatismul şi violenţa "huliganilor" din tribunele stadioanelor şi nu a avut nevoie de ajutor pentru a băga spaima în întreaga galerie adversă.

Chiar în timpul meciului, suporterul a intrat pe teren, a fugit pe lângă stewarzii care se ocupă cu ordinea pe stadion şi s-a dus direct la sectorul ocupat de cei aproximativ 1.300 de fani ai lui Colchester, veniţi să-şi susţină echipa în deplasarea de pe Roots Hall. Înainte ca oamenii de ordine să intervină şi să pună capăt aventurii, ultrasul buclucaş a apucat să împartă câţiva pumni sănătoşi, demonstrând că e nevoie doar de un curaj nebun pentru a-ţi măsura forţele cu peste 1.000 de oameni.

Imagini AICI.


×
Subiecte în articol: Anglia bătaie
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close