Antena 3 CNN Sport Off Sport Jurnaliştii străini ajunşi la Soci şi-au făcut cruce: "Vă rugăm NU aruncaţi hârtia igienică la WC, ci în coş!"

Jurnaliştii străini ajunşi la Soci şi-au făcut cruce: "Vă rugăm NU aruncaţi hârtia igienică la WC, ci în coş!"

Jurnaliştii străini ajunşi la Soci şi-au făcut cruce: "Vă rugăm NU aruncaţi hârtia igienică la WC, ci în coş!"
de O.P.    |    05 Feb 2014   •   06:16

Jocurile Olimpice de Iarnă sunt umbrite de o sumedenie de probleme organizatorice! Cu numai două zile înainte de startul olimpiadei, hotelurile unde vor fi cazaţi jurnaliştii sunt în stadiu de şantier. Comentariile maliţioase ale acestora nu au întârziat să apară.

"Oamenii m-au întrebat ce m-a surprins mai mult la Soci. Fără dubii, asta!", postând o fotografie cu afiş ce îi ruga să nu arunce hârtia igienică la wc, ci în coş. "Veşti bune! Am internet! Veşti proaste! Acesta atârnă de perete", punctează ironic un alt jurnalist.



"Aceasta este una dintre camerele de hotel pe care Soci ni le-a pus la dispoziţie până acum. Un dezastru!", comentează un jurnalist CNN, care a publicat o fotografie cu draperii pe jumătate căzute. În acest timp, o nouă repetiţie pentru focul de artificii de la ceremonia de deschidere a avut loc.

Multe camere nu sunt gata, iar la grupurile sanitare încă se lucrează, iar parcările nu au fost finalizate. Astfel că jurnaliştii au fost mutaţi temporar la o staţiune de la Marea Neagră.

Între timp, flacăra olimpică a ajuns la Krasnodar. De la bordul unei combine agricole, o specialistă rusă în agricultură, i-a salutat pe curioşii veniţi să vadă penultima călătorie a torţei olimpice. Aceasta va ajunge, astăzi la Soci.

Şi capitala a îmbrăcat straie de sărbătoare. În cinstea Olimpiadei, au fost create mai multe statui gigant de gheaţă, ce înfăţişează elemente-cheie ale Jocurilor: un jucător de hochei, un patinator, un podium.

Cea de-a 22-a ediţie a Jocurilor Olimpice de Iarnă va debuta vineri.

Mai multe mesaje ale jurnaliştilor aflaţi la Soci, pe Washington Post.

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close