Antena 3 CNN Sport Off Sport Purtătorul de cuvânt al lui Schumacher: „Are momente în care dă semne de luciditate şi face progrese”

Purtătorul de cuvânt al lui Schumacher: „Are momente în care dă semne de luciditate şi face progrese”

Purtătorul de cuvânt al lui Schumacher: „Are momente în care dă semne de luciditate şi face progrese”
de M.T.    |    04 Apr 2014   •   13:33

Michael Schumacher „are momente în care dă semne de luciditate şi face progrese”, a anunţat purtătorul de cuvânt al fostului campion mondial de Formula 1, Sabine Kehm.

„Michael face progrese. Are momente în care dă semne de luciditate şi de trezire. Suntem alături de el în această luptă lungă şi dificilă, împreună cu echipa de la spitalul din Grenoble şi suntem în continuare încrezători”, se arată într-un comunicat.

„Vrem să mulţumim tuturor pentru sprijinul continuu, dar, în acelaşi timp, vă cerem din nou să înţelegeţi că nu vom oferi alte detalii”, a mai precizat Sabine Kehm.

„Acest lucru este necesar pentru a proteja initimitatea lui Michael şi a familiei sale şi pentru a permite echipei medicale să lucreze în linişte”, mai notează comunicatul.

Michael Schumacher, în vârstă de 45 de ani, a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel.

Germanul, aflat în faza de revenire progresivă din comă, la spitalul din Grenoble, a fost operat până acum de două ori la cap.

×
Subiecte în articol: Michael Schumacher
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close