Antena 3 CNN Sport Off Sport Războiul dintre FIFA şi Sepp Blatter continuă. Elveţianul nu acceptă suspendarea din fotbal

Războiul dintre FIFA şi Sepp Blatter continuă. Elveţianul nu acceptă suspendarea din fotbal

Războiul dintre FIFA şi Sepp Blatter continuă. Elveţianul nu acceptă suspendarea din fotbal
21 Dec 2015   •   13:14

Elvețianul Joseph Blatter va face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) la decizia dictată luni de tribunalul intern al Federației Internaționale de Fotbal, care l-a suspendat pe o perioadă de 8 ani din orice activitate legată de fotbal, a anunțat purtătorul său de cuvânt, Klaus Stoelker, citat de Agerpres.

"Eu pot să confirm. Vom depune apel la Comisia de recurs a FIFA, apoi la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS)", a declarat, la rândul său, Blatter, în cadrul unei conferințe de presă.

Joseph Blatter, președintele Federației Internaționale de Fotbal (FIFA) începând din anul 1998, și francezul Michel Platini, președintele Uniunii Europene de Fotbal (UEFA) din 2007, au fost suspendați opt ani din orice activitate legată de fotbal, a anunțat, luni, justiția internă a FIFA în verdictul său privind afacerea plății controversate a 1,8 milioane euro din partea lui Blatter către Platini.

Justiția internă a FIFA a apreciat că cei doi au "abuzat" de poziția lor. Platini a primit o amendă de 80.000 de franci elvețieni (74.000 euro), mai mare decât cea cu care s-a ales Blatter, 50.000 de franci elvețieni (46.295 euro).

×
Subiecte în articol: Sepp Blatter FIFA tas suspendare
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close