Antena 3 CNN Sport Off Sport Voia să renunțe, dar a luat aurul. Destăinurile mamei unei mari campioane românce

Voia să renunțe, dar a luat aurul. Destăinurile mamei unei mari campioane românce

Voia să renunțe, dar a luat aurul. Destăinurile mamei unei mari campioane românce
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    28 Iul 2016   •   17:43

La 4 ani și jumătate, Larisa Iordache se apuca de gimnastică. La 7 ani, avea 10 medalii. Acum la 20, are 200, dintre care 11 medalii europene. Larisa Iordache pleacă duminică la Olimpiada de la Rio, ca rezervă a Cătalinei Ponor care s-a accidentat la mână.

Zilnic, Larisa Iordache se antrenează câte trei ore dimineața și trei ore seara. Cu trei zile de vacanță vara și de Crăciun. A vrut să renunțe de zeci de ori, din cauza presiunii, a oboselii și a faptului că nu era mulțumită de propriile ei performanțe. Însă Larisa Iordache are în spate un secret - mama ei, Adriana, o aduce de fiecare dată înapoi pe drumul performanței, potrivit mothersandthecity.ro.

”A vrut să renunțe de nenumărate ori. Îmi amintesc că la Glasgow - eu eram acasă, în București, m-a sunat și plângea și zicea că vine acasă, că ea nu mai poate, că ea nu mai intră în concurs, că e supărată pe ea însăși. Am stat cu ea la telefon trei ore și la final i-am spus ”Bine, mamă, hai că ne urcăm în avion și venim acolo și o să fie bine”. Și ne-am dus. Și ce rezultat a obținut? A luat aurul”, a povestit Adriana Iordache pentru sursa citată.

×
Subiecte în articol: Larisa Iordache gimnastica
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close