Antena 3 CNN Sport Tenis De ce a sunat-o Țiriac pe Simona Halep. Vestea uriașă pe care i-a dat-o afaceristul

De ce a sunat-o Țiriac pe Simona Halep. Vestea uriașă pe care i-a dat-o afaceristul

De ce a sunat-o Țiriac pe Simona Halep. Vestea uriașă pe care i-a dat-o afaceristul
06 Sep 2016   •   10:31

Simona Halep, calificata in sferturile de finala ale turneului de Grand Slam de la US Open, a marturisit ca a aflat de la omul de afaceri Ion Tiriac ca ar putea juca impotriva Serenei Williams in aceasta faza a competiei, scrie Ziare.com.

Intr-un interviu acordat site-ului US Open, Simona a fost intrebata daca stia, inca dinainte de inceputul turneului, ca a fost trasa la sorti pe acelasi sfert de tablou cu Serena. Romanca a raspuns:

"Am sa va spun ceva amuzant. Dl. Tiriac m-a intrebat 'Unde esti?'. I-am raspuns 'Ce vreti sa spuneti?'. A zis 'La tragere'. I-am spus 'Nu am nicio idee'.

'Joci cu Serena sau cu altcineva? Si am zis 'Da, ok, (as putea-o intalni pe - n.red.) Serena in sferturi', insa era mult prea departe", a precizat Simona.

Intrebata apoi daca, asadar, Tiriac i-a spus ca ar putea sa o intalneasca pe Serena Williams in aceasta faza a competitiei, romanca a raspuns: "Da". "Ai aflat de la el?", a mai fost intrebata tenismena noastra. "Da", a raspuns Simona.

"Nu ma gandeam ca voi juca impotriva Serenei in acest turneu, pentru ca este departe pentru mine. Sferturile de finala sunt destul de departe si trebuie sa castigi patru meciuri grele pentru a ajunge acolo", a mai precizat Halep.

×
Subiecte în articol: Simona Halep Ion Tiriac
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close