Antena 3 CNN Sport Tenis Ilie Năstase, un nou atac la adresa Serenei Williams: "Nu o să mai fie niciodată numărul 1. Dacă cineva e gras, e gras"

Ilie Năstase, un nou atac la adresa Serenei Williams: "Nu o să mai fie niciodată numărul 1. Dacă cineva e gras, e gras"

Ilie Năstase, un nou atac la adresa Serenei Williams: "Nu o să mai fie niciodată numărul 1. Dacă cineva e gras, e gras"
13 Aug 2018   •   16:16

Ilie Năstase continuă războiul de la distanță cu Serena Williams. De această dată, primul număru 1 ATP din istorie a comentat afirmația făcută de Patrick Mouratoglou, antrenorul jucătoarei din Statele Unite ale Americii.

Deși Simona Halep domină autoritar clasamentul WTA de aproape un an, jucătoarea noastră nu l-a convins și pe antrenorul Serenei Williams. 

Replica lui Ilie Năstase nu a întârziat să apară. "Şi eu am avut declaraţii d-astea, mai deplasate, dar nu ştiu de ce spune (n.r. - Patrick Mouratoglou) treaba asta. Probabil că are probleme că nu mai e numărul 1 (n.r. - Serena Williams) şi e altcineva. Şi cred că nu o să mai fie niciodată numărul 1 după mine. A spus-o şi domnul Ţiriac, dacă cineva e gras, e gras. Ce să-i facem? E vina noastră dacă ea a vrut să înceapă mai repede înainte să piardă kilogramele pe care le-a pus în timpul sarcinii? Nu e vina noastră", a declarat Năstase, potrivit digisport.ro.

×
Subiecte în articol: Nastase atac Serena Williams
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close